explorens 1 Opublikowano 24 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 24 czerwca 2017 szukam wspol wlascicolela na moj serwer easyhc zapraszam pv lub pod postem pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoweredDragon 1016 Opublikowano 24 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 24 czerwca 2017 Temat został przeniesiony z Skript > Inne do Społeczność forum > Współpraca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReMCio12345 0 Opublikowano 29 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 29 czerwca 2017 Mój nick w grze:ReMCio12345. 2.Mam 15lat ukończone. 3.Moje doświadczenie od kilku lat gram w minecraft dość dużo razy byłem administratorem na różnych serwerach ważnych i tych mniej ważnych,lecz po kilku miesiącach upadały.Byłem administratorem na KeyCraft przez ponad 4 miesiące. 4.Posiadam sprawny mikrofon oraz sprawne słuchawki. 5.Spełniam praktycznie wszystkie wymagania -Mam ukończone 15 lat. -Posiadam sprawny zestaw (słuchawki i mikrofon). -Mogę codziennie od 2 do 4 godz być na serwerze. 6.Chcę zostać na waszym serwerze administratorem,iż uwielbiam pomagać graczom takie jest moje moto,pilnować i opiekować się nim oraz pomóc w rozwinięciu .Znam wszystkie komendy a także World Guard I World Edit. 7.Jestem miłym,skromnym nastolatkiem bardzo pracowitym wszystkie obowiązki wykonuje z rozsądkiem i rzetelnością.Jestem trochę gorszy w budowaniu. Kontakt GG:62607240 Mam Nadzieję,że dacie mi się wykazać Pozdrawiam ReMCio12345 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Usunięty#3468 229 Opublikowano 30 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 czerwca 2017 (edytowane) 3 minuty temu, Jahek napisał: Nie widzę nic w tym złego. Jeśli to jego podanie to dlaczego nie może je użyć kilka razy? Gdyby było kogoś innego to okej, rozumiem Cię, ale to jest jego podanie. cos nie moze byc kogos tylko czyjes Dnia 24.06.2017 o 09:58, explorens napisał: szukam wspol wlascicolela na moj serwer easyhc zapraszam pv lub pod postem pozdrawiam Profesjonalny wlasciciel jak i serwer Edit. Osobiscie nie chcialbym wspolpracowac z randomem Edytowane 30 czerwca 2017 przez Sewer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoRap 6 Opublikowano 1 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 lipca 2017 Chętny do współpracy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi