demono10000 1 Opublikowano 31 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 lipca 2014 Próbowałem w skquery lecz mi nie działało a w wildskript nie wiem jak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Patek 189 Opublikowano 31 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 lipca 2014 new Objective {"nazwa", "dummy"};"nazwa".Objective.SetDisplaySlot{"sidebar"};"nazwa".Objective.SetDisplayName{"Nazwa ScoreBoarda"};"nazwa".Score.newScore{"Pierwszy slot"};"nazwa".Score.newScore{"Drugi slot"};"nazwa".Score.newScore{"Trzeci slot"};player set scoreboard demono10000 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 demono10000 1 Opublikowano 31 lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 31 lipca 2014 new Objective {"nazwa", "dummy"};"nazwa".Objective.SetDisplaySlot{"sidebar"};"nazwa".Objective.SetDisplayName{"Nazwa ScoreBoarda"};"nazwa".Score.newScore{"Pierwszy slot"};"nazwa".Score.newScore{"Drugi slot"};"nazwa".Score.newScore{"Trzeci slot"};player set scoreboard wyskakuje mi o każdej linijce invalid line - all code has to put into triggers (nazwa skryptu, linijka, i tekst z tej linjki) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Patek 189 Opublikowano 31 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 lipca 2014 To jest sam scoreboard musisz go wsadzic gdzies do np komendy :) demono10000 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 demono10000 1 Opublikowano 31 lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 31 lipca 2014 (edytowane) To jest sam scoreboard musisz go wsadzic gdzies do np komendy :)Chyba działa bo nie ma żadnych błędów ale jakbyś mógł napisać jak dodawać punkty to miałbym łatwiej Edytowane 31 lipca 2014 przez demono10000 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 demono10000 1 Opublikowano 31 lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 31 lipca 2014 To jest sam scoreboard musisz go wsadzic gdzies do np komendy :)Już opanowałem, wszystko działa, dzięki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
demono10000 1
Próbowałem w skquery lecz mi nie działało a w wildskript nie wiem jak.
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi