StivMc1334 2 Opublikowano 23 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 czerwca 2017 Od kilku godzin mam problem Grałem na serwerze i coś mnie wyrzuciło gdy próbowałem wejść ponownie niestety nie mogłem się zalogować na serwer. Ponieważ po kilku sekundach znów coś mnie Wyrzuciło mam to co chwile gdy wchodzę na serwer resetowałem komputer ale to nic nie dało. Gdy zostaje wyrzucony z serwera Pojawia się zawsze ten sam napis czyli Rozłączono jeśli ktoś mógłby powiedzieć od czego to zależy czy dlaczego się to pojawia to bardzo proszę o pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
InuXPvP 91 Opublikowano 23 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 czerwca 2017 Odinstaluj i ponownie zainstaluj Minecraft. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ByczekTV 95 Opublikowano 23 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 czerwca 2017 2 godziny temu, InuXPvP napisał: Odinstaluj i ponownie zainstaluj Minecraft. też mi pomoc.. Jak ma launcher Shignima, którego się nie instaluje? Spróbuj tak: usuń folder .minecraft z %appdata% ale przed tym spróbuj wyłączyć router, odczekać 5 sekund i ponownie włączyć. jezelit to nie pomoże to wtedy spróbuj ten górny sposób Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
InuXPvP 91 Opublikowano 24 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 24 czerwca 2017 @ByczekTV mi to najczęściej pomaga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ByczekTV 95 Opublikowano 24 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 24 czerwca 2017 12 godzin temu, InuXPvP napisał: @ByczekTV mi to najczęściej pomaga pewnie masz premke? Najpierw można spróbować "łatwiejszych" sposobów, i tak jak wspomniałem, np shignima launcher się nie instaluje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymuś 42 Opublikowano 24 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 24 czerwca 2017 35 minut temu, ByczekTV napisał: pewnie masz premke? Najpierw można spróbować "łatwiejszych" sposobów, i tak jak wspomniałem, np shignima launcher się nie instaluje. Jeżeli w ogóle ma shignime Ja gdy miałem non-premium, to miałem launcher Sky land, którego można zainstalować i odinstalować. Mi jak tak miałem, odinstalowanie i ponowne zainstalowanie Minecrafta pomogło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StivMc1334 2 Opublikowano 25 czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 25 czerwca 2017 Miałem kainet launcher ale odinstalowałem i pobrałem shignime narazie wszystko działa i moge wejść na serwer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
InuXPvP 91 Opublikowano 25 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 czerwca 2017 Shiginima tez jest od Keinett'a, mogles tez po prostu zainstalowac najnoesza wersje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi