Kebabixtojaa 1 Opublikowano 23 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 czerwca 2017 (edytowane) Tak jak w temacie gdy wywolam komende na spr typu /spr (nick) to nie dosc ze tepa do klatki i pisze blabla bla wbij ts czy cus to jeszcze daje prefix przed nickiem taki jaki ja bede uzywal czyli: cos nick > wiadomosc Chodzi mi o sam prefix przed nickiem Łączę //Michma Edytowane 23 czerwca 2017 przez Michma1707 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kapi. 332 Opublikowano 23 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 czerwca 2017 on command "spr": loop all players: if arguments contain "%loop-player%": set loop-player's prefix to "[prefix]" stop A skrypt na sprawdzanie musisz sobie wgrać jakiś z neta, bo pełno jest takich. Kebabixtojaa 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kebabixtojaa 1 Opublikowano 25 czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 25 czerwca 2017 Dnia 23.06.2017 o 19:20, iм×kvρi napisał: on command "spr": loop all players: if arguments contain "%loop-player%": set loop-player's prefix to "[prefix]" stop A skrypt na sprawdzanie musisz sobie wgrać jakiś z neta, bo pełno jest takich. Wszystko git ale jak wywolam komende /spr czysty nick to chcialbym zeby ten prefix zniknal git? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kapi. 332 Opublikowano 26 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 26 czerwca 2017 on command "spr czysty": loop all players: if arguments contain "%loop-player%": set loop-player's prefix to "" stop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Kebabixtojaa 1
Tak jak w temacie gdy wywolam komende na spr typu /spr (nick) to nie dosc ze tepa do klatki i pisze blabla bla wbij ts czy cus to jeszcze daje prefix przed nickiem taki jaki ja bede uzywal czyli: cos nick > wiadomosc
Chodzi mi o sam prefix przed nickiem
Łączę //Michma
Edytowane przez Michma1707Odnośnik do komentarza
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi