DeLajt 15 Opublikowano 19 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 19 czerwca 2017 (edytowane) Witam jeśli potrzebujesz kogoś kto uporządkuje Ci serwer lub nawet stworzy go od zera to świetnie trafiłeś. Napisz do mnie a za nie wielką opłatą stworze serwer o jakim marzysz! Co oferuje : Pełny profesjonalizm Brak backdorów / luk Pełna optymalizacja serwera Paczki tworzone plugin po pluginie, żadnych gotowców! Autorskie skrypty wspomagające serwer Serwery pod każdą wersje od 1.7 po 1.12 Znakomity kontakt Czego oczekuje : Wywiązania się z umowy Dobrej współpracy Cennika tu nie podam bo każdy projekt jest inny, proste serwery robię już za kilkanaście zł Jeśli jesteś zainteresowany i chcesz poznać moje umiejętności napisz do mnie już teraz na pv DISCORD : DeLajt#6712 Edytowane 19 czerwca 2017 przez DeLajt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FroGiS 2 Opublikowano 21 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 czerwca 2017 Polecam ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi