gnomsy 53 Opublikowano 18 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 czerwca 2017 Witam, szukam serwerów do współpracy. OFERUJĘ: - domenę, - lobby (vps), - forum, - ts3. Przyjmę serwer: PvP, Survival, Freebuild, Creative, Frakcje. Wersja: 1.11. Najlepiej gdyby na serwerze grało kilka osób. Nie interesują Cię żadne opłaty prócz swojego serwera Więcej info na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 18 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 czerwca 2017 Ile na twoim serwerze gra osób? Podasz ip? Decydując się na to warto wiedzieć jakie są szanse na rozwój. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnomsy 53 Opublikowano 19 czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 19 czerwca 2017 19 godzin temu, Jahek napisał: Ile na twoim serwerze gra osób? Podasz ip? Decydując się na to warto wiedzieć jakie są szanse na rozwój. Serwer jest nowy, ale mamy kilkanaście graczy IP: MineCast.pl (ts, forum). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordYu 296 Opublikowano 19 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 19 czerwca 2017 Interesują Cię jeszcze nie aktywne propozycje? Dodatkowo: Na jakiej zasadzie ma to działać? Dodaje"my" się na wspólne BungeeCord i tyle Jakie korzyści z tego masz? Powiedzmy że jestem z Tobą w współpracy, ile serwerów już masz, aktywnych które będą podpięte razem z moim? Na swoim serwerze mam dodać coś w styl informacji o zaprzyjaźnionych serwerach? Czy jedynie chcesz wspólne lobby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnomsy 53 Opublikowano 19 czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 19 czerwca 2017 Godzinę temu, JPablo napisał: Interesują Cię jeszcze nie aktywne propozycje? Dodatkowo: Na jakiej zasadzie ma to działać? Dodaje"my" się na wspólne BungeeCord i tyle Jakie korzyści z tego masz? Powiedzmy że jestem z Tobą w współpracy, ile serwerów już masz, aktywnych które będą podpięte razem z moim? Na swoim serwerze mam dodać coś w styl informacji o zaprzyjaźnionych serwerach? Czy jedynie chcesz wspólne lobby Ma to działać na takiej zasadzie, że podpinasz się pod nasze lobby i po prostu prowadzisz swój tryb Chcę zrobić lobby, ponieważ na pewno będzie więcej graczy niż na np. samym survivalu. Można dodać wiele nowych rzeczy pomiędzy trybami, a parę pomysłów już mam Nie mam z tego żadnych korzyści. Na razie podpięty jest tylko (prawdopodobnie) serwer mega drop. Oprócz tego kolejne dwa tryby w budowie. Chcę jedynie wspólne lobby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordYu 296 Opublikowano 19 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 19 czerwca 2017 Czyli ma to działać na zasadzie wspólnej reklamy Na zasadzie "może twój serwer ma większy rozgłos, to wchodząc na niego przez wspólne lobby wejdą i na inne tryby"? Pomysł nie najgorszy bo każdy czerpie korzyści Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Axd 0 Opublikowano 26 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 26 czerwca 2017 A potrzebujesz jeszcze serwera survival ? (1.11) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnomsy 53 Opublikowano 26 czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 26 czerwca 2017 6 godzin temu, Axd napisał: A potrzebujesz jeszcze serwera survival ? (1.11) Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi