Skocz do zawartości

Serwerów do współpracy

gnomsy
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, szukam serwerów do współpracy. 

OFERUJĘ:

- domenę,

- lobby (vps),

- forum,

- ts3.

Przyjmę serwer: PvP, Survival, Freebuild, Creative, Frakcje. Wersja: 1.11. Najlepiej gdyby na serwerze grało kilka osób. Nie interesują Cię żadne opłaty prócz swojego serwera :) Więcej info na PW.

Interesują Cię jeszcze nie aktywne propozycje?

Dodatkowo:

• Na jakiej zasadzie ma to działać? Dodaje"my" się na wspólne BungeeCord i tyle
  • Jakie korzyści z tego masz?

Powiedzmy że jestem z Tobą w współpracy, ile serwerów już masz, aktywnych które będą podpięte razem z moim?
Na swoim serwerze mam dodać coś w styl informacji o zaprzyjaźnionych serwerach? Czy jedynie chcesz wspólne lobby

Godzinę temu, JPablo napisał:

Interesują Cię jeszcze nie aktywne propozycje?

Dodatkowo:

• Na jakiej zasadzie ma to działać? Dodaje"my" się na wspólne BungeeCord i tyle
  • Jakie korzyści z tego masz?

Powiedzmy że jestem z Tobą w współpracy, ile serwerów już masz, aktywnych które będą podpięte razem z moim?
Na swoim serwerze mam dodać coś w styl informacji o zaprzyjaźnionych serwerach? Czy jedynie chcesz wspólne lobby

Ma to działać na takiej zasadzie, że podpinasz się pod nasze lobby i po prostu prowadzisz swój tryb :P Chcę zrobić lobby, ponieważ na pewno będzie więcej graczy niż na np. samym survivalu. Można dodać wiele nowych rzeczy pomiędzy trybami, a parę pomysłów już mam :D Nie mam z tego żadnych korzyści. Na razie podpięty jest tylko (prawdopodobnie) serwer mega drop. Oprócz tego kolejne dwa tryby w budowie. Chcę jedynie wspólne lobby.

• LordYu zablokował(a) ten temat
Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...