Gonti 27 Opublikowano 14 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 czerwca 2017 Poszukuje administracji na moj serwer! Serwer to dzialki + pvp :). WYMAGANIA Umiejetnosc sprawdzania Bycie codzinnie na serwerze Komendy minimalnie 7-10 CO ZYSKUJESZ Zyskujesz mile wykorzystany czas DZIEKUJE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 15 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 15 czerwca 2017 16 godzin temu, Sowel napisał: Zyskujesz mile wykorzystany czas Czy na pewno? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gonti 27 Opublikowano 15 czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 15 czerwca 2017 na pewno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
InuXPvP 91 Opublikowano 15 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 15 czerwca 2017 To nie jedt mile wikorzystywany czas, tylko wykorzystywanie osobyWysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hagernatu 8 Opublikowano 15 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 15 czerwca 2017 Pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReMCio12345 0 Opublikowano 22 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 czerwca 2017 Mój nick w grze:ReMCio12345. 2.Mam 15lat ukończone. 3.Moje doświadczenie od kilku lat gram w minecraft dość dużo razy byłem administratorem na różnych serwerach ważnych i tych mniej ważnych,lecz po kilku miesiącach upadały.Byłem administratorem na KeyCraft przez ponad 4 miesiące. 4.Posiadam sprawny mikrofon oraz sprawne słuchawki. 5.Spełniam praktycznie wszystkie wymagania -Mam ukończone 15 lat. -Posiadam sprawny zestaw (słuchawki i mikrofon). -Mogę codziennie od 2 do 4 godz być na serwerze. 6.Chcę zostać na waszym serwerze administratorem,iż uwielbiam pomagać graczom takie jest moje moto,pilnować i opiekować się nim oraz pomóc w rozwinięciu .Znam wszystkie komendy a także World Guard I World Edit. 7.Jestem miłym,skromnym nastolatkiem bardzo pracowitym wszystkie obowiązki wykonuje z rozsądkiem i rzetelnością.Jestem trochę gorszy w budowaniu. Kontakt GG:62607240 Mam Nadzieję,że dacie mi się wykazać Pozdrawiam ReMCio12345 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CCOOP 2 Opublikowano 22 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 czerwca 2017 Nie polecam użytkownika @ReMCio12345 należał do naszej Administracji lecz jak mu się "znudziło" postanowił poszukać nowego Miejsca do "nic nie robienia " + po skończeniu współpracy postanowił udostępniać ip naszego vps ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymoteusz Kostka 1 Opublikowano 22 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 czerwca 2017 (edytowane) . Edytowane 22 czerwca 2017 przez Tymoteusz Kostka fail Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VIPEQ 85 Opublikowano 22 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 czerwca 2017 Polecam Pisać Podania!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReMCio12345 0 Opublikowano 24 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 24 czerwca 2017 Dnia 22.06.2017 o 17:57, MrWyjebka napisał: Nie polecam użytkownika @ReMCio12345 należał do naszej Administracji lecz jak mu się "znudziło" postanowił poszukać nowego Miejsca do "nic nie robienia " + po skończeniu współpracy postanowił udostępniać ip naszego vps ;). Nie polecam MrWyjebka,tak byłem u nich administracji,odeszłem ponieważ nic tam się nie działo niby jakiś projekt byłem tam administratorem kilka miesięcy i do dnia dzisiejszego nic nie jest zrobionię,więc postanowiłem odejść.Wszystko jest tylko planowane oraz zrealizowane w marzeniach.Najpierw był 1 projekt który po kilku miesiącach upadł(też nie było nic zrobione,serwer stał na whiteliste),potem 2 projekt który też nic stoi cały czas.Skupiają się na administracji,a nie na tym co mają.Nic nie robiłem,ponieważ nie było co robić: *Nie byłem dodany do whitelist! *Brak jakiś rozkazów lub inf. na temat jakiś prac od właściciela! Ekipa serwera posiadam wspólny chat na którym gadają o jakiś ''bzdurach zamiast pisać coś kontkretnego'' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi