Rabby 11 Opublikowano 14 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 czerwca 2017 Witam, mam do was prosbe, czy ktoś może mi w tym pomoc? every 3 seconds: entity is a zombie: targeted entity is an zombie: if name of last spawned entity is "&cZombie &7pz. &41": play mob spawner flames at target entity WYTABOWANE Pojawia się jeden blad: There's no living entity in a periodical event Z góry dzięki! Daje naj i +! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Usunięty#3468 229 Opublikowano 14 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 czerwca 2017 to nie jest nawet logicznie napisane, powiedz czego potrzebujesz, to ci napisze skrypt. Dodam, ze z tego nawet nie wiem co miales na mysli piszac ten skrypt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Rabby 11 Opublikowano 14 czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 14 czerwca 2017 6 minut temu, Sewer napisał: to nie jest nawet logicznie napisane, powiedz czego potrzebujesz, to ci napisze skrypt. Dodam, ze z tego nawet nie wiem co miales na mysli piszac ten skrypt Tutaj glownie chodzi mi efekt, że co 3 sekundy jeżeli mob jest zombie nazwanym "NAZWA" to pojawia się wokół niego efekt mob spawner flames'ów ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 McJack1337 1 Opublikowano 14 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 czerwca 2017 every 3 seconds: loop all entities: if name of loop-entity is "NAZWA": play mob spawner flames at loop-entity Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Rabby 11
Witam, mam do was prosbe, czy ktoś może mi w tym pomoc?
every 3 seconds:
entity is a zombie:
targeted entity is an zombie:
if name of last spawned entity is "&cZombie &7pz. &41":
play mob spawner flames at target entity WYTABOWANE
Pojawia się jeden blad:
There's no living entity in a periodical event
Z góry dzięki! Daje naj i +!
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi