zakazaniec 0 Opublikowano 13 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 czerwca 2017 Cześć wszystkim, Chciałbym ogłosić, ze mogę zostać technikiem na serwer minecraft. Na miły początek się przedstawię, potem przejdziemy do szczegółów. Jestem Michał mam 14 lat moją pasją jest informatyka Jestem miły. Umiejętnosci: -Budowanie 8/10 -Pisanie skryptów 7/10 -Pisanie pluginów 5/10 -Konfiguracja pluginów 9,5/10 Co mogę zaoferować: -Budowę pięknych budowli -Skonfigurowanie pluginów i serwera, i/lub napisanie skryptów/pluginów -Kultura. Czego oczekuje: -Kultura -Ogarnięty założyciel -Zaufanie -Konsoli (JEŻELI BĘDZIE POTRZEBA) Informacje dodatkowe: Jestem dobry z kolorowaniem wiadomości i chatu, by to jakoś wyglądało. Pomagam innym w ogarnięciu spawna,warpów. Itd Metody kontaktu: Ts Skype Priv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zakazaniec 0 Opublikowano 13 czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 13 czerwca 2017 Zgłoszenia pisać w prywatnych wiadomościach! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 13 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 czerwca 2017 W stylu @Wizzard wyjdź, papatki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eevee 0 Opublikowano 9 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 lipca 2017 podaj skype Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Briks 307 Opublikowano 27 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 lipca 2017 Potrafisz zrobić komendy w gui, ald w pluginie? Coś jak /pomoc w skrypcie, ale w pluginie? Będzie tam kilkanaście komend typu pomoc, itemy, rangi etc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi