Nieaktywny Opublikowano 9 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 czerwca 2017 Jak zablokować zakładanie itemu za pomocą myszki (PPM - On rightclick) Jakieś pomysły ? Zróbcie mi to przed 13:00 do soboty jeżeli ktoś umie. Daje Repy i Najki ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 baronerektor 0 Opublikowano 9 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 czerwca 2017 on rightclick with diamond chestplate: -cancel event (- tab) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nieaktywny Opublikowano 10 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 czerwca 2017 9 godzin temu, baronerektor napisał: on rightclick with diamond chestplate: -cancel event (- tab) Nic nie działa. Item normalnie się zakłada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 LordYu 296 Opublikowano 10 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 czerwca 2017 Dodatek SharkSK On armor equip: On armor unequip: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 baronerektor 0 Opublikowano 10 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 czerwca 2017 12 godzin temu, xN0MANDx napisał: Nic nie działa. Item normalnie się zakłada. u mnie wszystko sprawnie, nie wiem czym to jest spowodowane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Nieaktywny
Jak zablokować zakładanie itemu za pomocą myszki (PPM - On rightclick)
Jakieś pomysły ? Zróbcie mi to przed 13:00 do soboty jeżeli ktoś umie.
Daje Repy i Najki ;x
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi