wooTooo 1 Opublikowano 9 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 czerwca 2017 (edytowane) POSZUKUJEMY SPONSORA NA REALIZACJE PROJEKTU AARPI.PL SYSTEM KINGDOM'ÓW System ten ma polegać na świecie który jest podzielony na KINGDOMY (6) Jak ma wyglądać rozgrywka? Gracz po wejściu na server jest przydzielony do danego KINGDOMU z którego może tylko raz wyjść /KINGDOMZMIANA (np. 1)( Później wyjście nie jest możliwe Chyba że zakupi wyjściówkę na stronie www) Co tydzień Granice pomiędzy KINGDOMEM 1 a 2 i 3 a 4 i 5 a 6 są otwierane. Przez ten czas gracze którzy są zapisani do danych KINGDOM'ÓW zbierają punkty dla swojego KINGDOMU poprzez zabijanie Graczy, Kopanie itp. KINGDOM który wygra przejmuję teren i graczy z KINGDOMU który przegrał. Oczywiście będzie możliwość zakładania Gildii i tym podobnym. Pomysł naszym zdaniem jest bardzo dobry ale realizacja tego projektu kosztuje sporo i niestety nie stać nas. CO OFERUJEMY? * 20% z zarobionej kwoty serwera. (Pewnie ktoś napisze a co jeżeli kwota będzie równa 0? Jeżeli projekt wejdzie w życie na pewno kwota nie będzie równa 0)//Formatowanie ~Myszak * Ranga na Serwerze + Pełne prawo do wglądu jak prosperuje Server * Kontakt z naszą Administracją 24h/7d CZEGO OCZEKUJEMY? * Oczekujemy dofinansowania na nasz Projekt i na Maszyny (Tyle ile można im więcej tym większy procent z zarobków servera) KONTAKT *@ [email protected] * TS3 TS3.AARPI.PL Edytowane 30 czerwca 2017 przez Myszak Odnośnik do komentarza https://skript.pl/temat/18996-szukamy-sponsora/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ixidi 719 Opublikowano 9 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 czerwca 2017 Tylko czemu używasz słowa angielskiego słowa "kingdom" i je odmieniasz? Nie lepiej po prostu "królestwo"? Odnośnik do komentarza https://skript.pl/temat/18996-szukamy-sponsora/#findComment-129511 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wooTooo 1 Opublikowano 9 czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 9 czerwca 2017 @lxidi lepiej brzmi CCOOP 1 Odnośnik do komentarza https://skript.pl/temat/18996-szukamy-sponsora/#findComment-129512 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReMCio12345 0 Opublikowano 24 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 24 czerwca 2017 (edytowane) Dnia 9.06.2017 o 22:16, wooTooo napisał: POSZUKUJEMY SPONSORA NA REALIZACJE PROJEKTU AARPI.PL SYSTEM KINGDOM'ÓW System ten ma polegać na świecie który jest podzielony na KINGDOMY (6) Jak ma wyglądać rozgrywka? Gracz po wejściu na server jest przydzielony do danego KINGDOMU z którego może tylko raz wyjść /KINGDOMZMIANA (np. 1)( Później wyjście nie jest możliwe Chyba że zakupi wyjściówkę na stronie www) Co tydzień Granice pomiędzy KINGDOMEM 1 a 2 i 3 a 4 i 5 a 6 są otwierane. Przez ten czas gracze którzy są zapisani do danych KINGDOM'ÓW zbierają punkty dla swojego KINGDOMU poprzez zabijanie Graczy, Kopanie itp. KINGDOM który wygra przejmuję teren i graczy z KINGDOMU który przegrał. Oczywiście będzie możliwość zakładania Gildii i tym podobnym. Pomysł naszym zdaniem jest bardzo dobry ale realizacja tego projektu kosztuje sporo i niestety nie stać nas. CO OFERUJEMY? * 20% z zarobionej kwoty serwera. (Pewnie ktoś napisze a co jeżeli kwota będzie równa 0? Jeżeli projekt wejdzie w życie na pewno kwota nie będzie równa 0) * Ranga na Serwerze + Pełne prawo do wglądu jak prosperuje Server * Kontakt z naszą Administracją 24h/7d CZEGO OCZEKUJEMY? * Oczekujemy dofinansowania na nasz Projekt i na Maszyny (Tyle ile można im więcej tym większy procent z zarobków servera) KONTAKT *@ [email protected] * TS3 TS3.AARPI.PL Nie polecam ,tak byłem u nich w administracji,odeszłem ponieważ nic tam się nie działo niby jakiś projekt byłem tam administratorem kilka miesięcy i do dnia dzisiejszego nic nie jest zrobionię,więc postanowiłem odejść.Wszystko jest tylko planowane oraz zrealizowane w marzeniach.Najpierw był 1 projekt który po kilku miesiącach upadł(też nie było nic zrobione,serwer stał na whiteliste),potem 2 projekt który też nic stoi cały czas.Skupiają się na administracji,a nie na tym co mają.Nic nie robiłem,ponieważ nie było co robić: *Nie byłem dodany do whitelist! *Brak jakiś rozkazów lub inf. na temat jakiś prac od właściciela!Potem też jakieś uwagi od strony Właściciela,że nic nie robisz,a tak naprawdę nie wiesz co masz robić ! Ekipa serwera posiada wspólny chat na którym gadają o jakiś ''bzdurach zamiast pisać coś kontkretnego''Właście wyzywa za to,że nie udzielasz się na chat,lecz nie ma tak jak się przecisnąć,ponieważ gadają o takich ''bzdurach!'' Z mojej strony tak to wygląda ''NIE POLECAM!''//Formatowanie ~Myszak Edytowane 30 czerwca 2017 przez Myszak Odnośnik do komentarza https://skript.pl/temat/18996-szukamy-sponsora/#findComment-131798 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Impression 139 Opublikowano 30 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 czerwca 2017 Ten temat został zamknięty. Odnośnik do komentarza https://skript.pl/temat/18996-szukamy-sponsora/#findComment-132863 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi