AnakinPL 0 Opublikowano 5 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 czerwca 2017 Witam , mam pytanie do osoby odpowiadajace za cheaterow na serwerze - administracji Dlaczego nie wchodzicie na serwer knock? Codziennie tam gram od miesiaca i spotkalem tylko raz admina ktory tam był, Wrzuciłem kilka video na ktorym przedstawieni sa cheaterzy,poprostu ich zgłaszając Ale nie nadążam ze zgłaszaniem ich,jednego dnia zgłosze np 4 osoby a nastepnego sa kolejne 4 osoby na antyknocku,aurze Prosze tylko aby jakis admin czesciej odwiedzał ta część serwera. Mialem 3300 ranku bylem w top 4 serwera, Dzisiaj mam 2400 , przez cheaterow ktorzy na dodatek sa w sojuszu z drugim cheaterem . Fajny serwer,lubie na nim grac . Ale nie ma tam jak cwiczyc skilla skoro jest wiecej cheaterow niz normalnych graczy, Mam nadzieje ze wkońcu ktos sie tym zajmie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
InuXPvP 91 Opublikowano 6 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 czerwca 2017 (edytowane) Ja ci moge powiedziec tylko tyle Jak zobaczysz jakiego kolwiek cheatera, to nagraj film i napisz skargę Po za tym administracja nie ma zamiaru latać po całym serwerze, ma też ważniejsze sprawy Edytowane 6 czerwca 2017 przez InuXPvP szymuś 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MagnumUH 36 Opublikowano 26 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 26 lipca 2017 Nie da się być na kilku trybach jednocześnie. Cheaterów możesz zgłaszać w dziale Skarg, napisać do kogoś z administracji na /msg, jak i na forum. Wystarczy nam podać tryb, nick, podejrzenie, ewentualna data - a my się zajmiemy sprawdzaniem. /Do zamknięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi