Smolax 0 Opublikowano 4 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 czerwca 2017 Mam pytanie czy dałoby rade wrzucić skrypt na serwer vanilla na snapshotcie? Bo mam serwer, ale przydały by się działki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Usunięty#3468 229 Opublikowano 4 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 czerwca 2017 vanilla to czysty minecraft, wiec pomysl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 _xXCichyMleczXx_ 16 Opublikowano 4 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 czerwca 2017 Ty jesteś z dw super? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nieaktywny Opublikowano 4 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 czerwca 2017 Nie da się, serwer vanilla to jest czysty serwer minecraft do pogrania z znajomymi. np 2 youtuberów chcę nagrywać zwykły survival to kupią vanille Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Smolax 0
Mam pytanie czy dałoby rade wrzucić skrypt na serwer vanilla na snapshotcie? Bo mam serwer, ale przydały by się działki
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi