Sprint2DJ 2 Opublikowano 3 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 czerwca 2017 Zrobi mi ktoś skrypta na linie przez którą tylko gracz z dana rangą będzie mógł.przejść? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Vineroy 63 Opublikowano 3 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 czerwca 2017 2 minuty temu, Sprint2DJ napisał: Zrobi mi ktoś skrypta na linie przez którą tylko gracz z dana rangą będzie mógł.przejść? Możesz to w wg zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sprint2DJ 2 Opublikowano 3 czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 3 czerwca 2017 Teraz, Vineroy napisał: Możesz to w wg zrobić Tak. Na jednym serwerze jest to zrobione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Vineroy 63 Opublikowano 3 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 czerwca 2017 No to zrób to wg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sprint2DJ 2 Opublikowano 3 czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 3 czerwca 2017 25 minut temu, Vineroy napisał: No to zrób to wg Wytłumacz mi co to te wg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Vineroy 63 Opublikowano 3 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 czerwca 2017 WG-WorldGuard Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sprint2DJ 2 Opublikowano 3 czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 3 czerwca 2017 1 minutę temu, Vineroy napisał: WG-WorldGuard Ale on to zrobił w skrypcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sworip 50 Opublikowano 4 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 czerwca 2017 10 godzin temu, Sprint2DJ napisał: Ale on to zrobił w skrypcie Ale po co w sk jak można do danej rangi przepisać region Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sprint2DJ 2 Opublikowano 4 czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 4 czerwca 2017 3 godziny temu, sworip napisał: Ale po co w sk jak można do danej rangi przepisać region Bo to serwer RP a nie izi hc więc nie ma vipów czy coś w tym stylu, a np. do magazynu może dostać się tylko strażnik, czyli 20 graczy ma strażnika i będę musial dla 20 graczy dawac ta range a jak odejda i pójdą do np. bandytów to im zabierać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Vineroy 63 Opublikowano 4 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 czerwca 2017 Możesz worldguardem zrobić tak że przez daną linie mogę przechodzic tylko osoby z daną rangą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sprint2DJ 2 Opublikowano 4 czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 4 czerwca 2017 2 minuty temu, Vineroy napisał: Możesz worldguardem zrobić tak że przez daną linie mogę przechodzic tylko osoby z daną rangą ale ja chce np. if {ranga.%player%} is "Strażnik": stop send "Jestes w porządku możesz wejsc else: No i ze jak ma inna range to już nie może przejść i go cofa o 1 kratke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Vineroy 63 Opublikowano 4 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 czerwca 2017 No to tak to ci nie zrobie ale jedynie mogę ci pomóc że zrobie ci za pomocą worldguard a jak nie chcesz to nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sprint2DJ 2 Opublikowano 4 czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 4 czerwca 2017 1 minutę temu, Vineroy napisał: No to tak to ci nie zrobie ale jedynie mogę ci pomóc że zrobie ci za pomocą worldguard a jak nie chcesz to nie No możesz ale ja nie ogarniam WorldGuarda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Sprint2DJ 2
Zrobi mi ktoś skrypta na linie przez którą tylko gracz z dana rangą będzie mógł.przejść?
12 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi