viv0YT 1 Opublikowano 31 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 31 maja 2017 (edytowane) Wiek:16 Informacje o sobie: Moje imię Julia, mieszkam na województwie Mazowieckim w Warszawie. Mogę spędzić dużo czasu na budowanie, mam skype i discorda. Miałam architekta na koncie TWD_Carl_Grimes ale cos mi się stało z kontem. Mało używam wulgarnych słów i nie obrażam innych . Jestem koleżeńska i mam poczucie humoru Doświadczenie:Budowałam kiedys dużo spawnów i lobby i umiem używać world edita Czas, który możesz poświęcić na budowanie:Dokładnie nie wiem ale wiem że dużo Przykłady moich budowli : Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Kontakt: Skype/discord Dodatkowe informacje: Interesuje się mechanizmami i budowaniem. Mogę nad tymi rzeczami siedzieć wiele godzin. Pozdrawiam Edytowane 31 maja 2017 przez viv0YT InuXPvP 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
InuXPvP 91 Opublikowano 31 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 31 maja 2017 + Budowle 7/10 + Discord - Interpunkcja +Widzę cię na serwerze TAK- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MagnumUH 36 Opublikowano 31 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 31 maja 2017 Posiadasz Discorda i doświadczenie, jesteś często na serwerze. Miło się wobec innych odnosisz, Twoje podanie jest nawet dobrze napisane - wiek też masz dobry. Lecz pozostaje kwestia twoich budowli. Mówiłem Ci wraz z @sandra8989, żebyś nie zgłaszała się na Architekta z wiatrakiem ściągniętego z internetu. A tu mnie zdziwiłaś, bo zgłaszasz się z taką budowlą na Budowniczego(!). Shadery też bardzo dodają uroku, bez nich jest troszkę słabiej. Kwestię wyboru co z Tobą zrobić pozostawiam wyższym rangom, można byłoby sprawdzić na żywo jak budujesz - bo to co zaprezentowałaś na screenach to jest troszkę za mało. InuXPvP, theKOXpoland, magicznykrvl2166 i 1 inny 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymuś 42 Opublikowano 31 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 31 maja 2017 (edytowane) Jestem na nie. - Słabe budowle Edytowane 1 czerwca 2017 przez Melo! Zmiana zdania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magicznykrvl2166 7 Opublikowano 1 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 czerwca 2017 (edytowane) +Discord +Wiek +Wzór -Ilość budowli -Budowle (Dość słabe jak dla mnie) -Interpunkcja Budowałam kiedys dużo spawnów i lobby i umiem używać world edita Mogłaś napisać to lepiej, między innymi tak (Tylko fragment bo reszta ok): Dużo spawnów jak i lobby, oraz umiem używać world edita. NEUTRAL Edytowane 1 czerwca 2017 przez magicznykrvl2166 szymuś 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viv0YT 1 Opublikowano 1 czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 1 czerwca 2017 14 godzin temu, MagnumUH napisał: Magnum nie wiem czy wiesz ale za ten wiatrak na starym koncie TWD_Carl_Grimes dostałam architekta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MagnumUH 36 Opublikowano 1 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 czerwca 2017 Może i dostałaś Architekta, może ktoś nie zauważył, że jest on z internetu, nie wiem. Ale tutaj chodzi o rangę Budowniczy, która jest troszkę "ważniejsza" niż Architekt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viv0YT 1 Opublikowano 1 czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 1 czerwca 2017 ok Magnum i czarek ma zbroje na 127 lvl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theKOXpoland 11 Opublikowano 1 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 czerwca 2017 Jestem na Neurtal , powodu wyżej . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
InuXPvP 91 Opublikowano 1 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 czerwca 2017 48 minut temu, viv0YT napisał: Magnum i czarek ma zbroje na 127 lvl Takie rzeczy pisz w Skargach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theKOXpoland 11 Opublikowano 1 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 czerwca 2017 Godzinę temu, viv0YT napisał: Magnum i czarek ma zbroje na 127 lvl Na Cv. już za to nie ma bana bo nie ma /warp pvp . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakimiak 5 Opublikowano 1 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 czerwca 2017 Jestem na TAK- -Interpunkcja +Discord +Budowle są ładne 7/10 -Nie widuję Cię często na serwerze, ale to pewnie przez to, że gramy na różnych trybach +Spełniasz wymagania Nie jestem Stivem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymuś 42 Opublikowano 1 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 czerwca 2017 55 minut temu, theKOXpoland napisał: Na Cv. już za to nie ma bana bo nie ma /warp pvp . Ale tu może nie chodzi akurat o cv xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
InuXPvP 91 Opublikowano 2 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 czerwca 2017 @Melo! tutaj chodzi akurat o Creative, bo tylko na nim gracze maja dostep do creative i moga brac itemy z toomanyitems Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymuś 42 Opublikowano 2 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 czerwca 2017 19 minut temu, InuXPvP napisał: @Melo! tutaj chodzi akurat o Creative, bo tylko na nim gracze maja dostep do creative i moga brac itemy z toomanyitems Pomyliłem się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MagnumUH 36 Opublikowano 26 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 26 lipca 2017 Dwa głosy na "tak-" Dwa głosy na "nie" Dwa głosy na "neutral" Wychodzi neutral z lekkim -. A więc tak, wyjaśnię pewną kwestię. Wpisz w wyszukiwarce Google frazę "wiatrak minecraft". Zgadnij co się stanie? Na pierwszych dwóch obrazach pojawi się "twój" wiatraczek. W dwóch wersjach do wyboru. Na serwisie Youtube.com również są pokazane poradniki jak to wygląda i ewentualnie zbudować. Ostrzegałem z Sandrą8989 abyś z takim czymś się nie zgłaszała. Wiatrak wyjaśniony. A druga budowla? No można powiedzieć zadka nie urywa, ale też do najgorszych nie należy. Podanie odrzucam, popracuj jeszcze troszkę. Dobuduj jakieś ozdoby i więcej budowli. Ale nie z internetu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoweredDragon 1014 Opublikowano 26 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 26 lipca 2017 Ten temat został zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi