Skocz do zawartości

[BUDOWNICZY] viv0YT

viv0YT
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Informacje o sobie: Moje imię Julia, mieszkam na województwie Mazowieckim w Warszawie. Mogę spędzić dużo czasu na budowanie, mam skype i discorda.
Miałam architekta na koncie TWD_Carl_Grimes ale cos mi się stało z kontem.
Mało używam wulgarnych słów i nie obrażam innych . Jestem koleżeńska i mam poczucie humoru 
Doświadczenie:Budowałam kiedys dużo spawnów i lobby i umiem używać world edita
Czas, który możesz poświęcić na budowanie:Dokładnie nie wiem ale wiem że dużo
Przykłady moich budowli : 
Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!

Kontakt: Skype/discord
Dodatkowe informacje: Interesuje się mechanizmami i budowaniem. Mogę nad tymi rzeczami siedzieć wiele godzin.

Pozdrawiam :)

Edytowane przez viv0YT

Posiadasz Discorda i doświadczenie, jesteś często na serwerze. Miło się wobec innych odnosisz, Twoje podanie jest nawet dobrze napisane - wiek też masz dobry.
Lecz pozostaje kwestia twoich budowli. Mówiłem Ci wraz z @sandra8989, żebyś nie zgłaszała się na Architekta z wiatrakiem ściągniętego z internetu.
A tu mnie zdziwiłaś, bo zgłaszasz się z taką budowlą na Budowniczego(!). Shadery też bardzo dodają uroku, bez nich jest troszkę słabiej.
Kwestię wyboru co z Tobą zrobić pozostawiam wyższym rangom, można byłoby sprawdzić na żywo jak budujesz - bo to co zaprezentowałaś na screenach to jest troszkę za mało.

+Discord

+Wiek

+Wzór

-Ilość budowli

-Budowle (Dość słabe jak dla mnie)

-Interpunkcja

Budowałam kiedys dużo spawnów i lobby i umiem używać world edita
Mogłaś napisać to lepiej, między innymi tak (Tylko fragment bo reszta ok): Dużo spawnów jak i lobby, oraz umiem używać world edita.

NEUTRAL
Edytowane przez magicznykrvl2166

• 1 miesiąc temu...

Dwa głosy na "tak-"
Dwa głosy na "nie"
Dwa głosy na "neutral"
Wychodzi neutral z lekkim -.

A więc tak, wyjaśnię pewną kwestię. Wpisz w wyszukiwarce Google frazę "wiatrak minecraft".
Zgadnij co się stanie? Na pierwszych dwóch obrazach pojawi się "twój" wiatraczek. W dwóch wersjach do wyboru.
Na serwisie Youtube.com również są pokazane poradniki jak to wygląda i ewentualnie zbudować.
Ostrzegałem z Sandrą8989 abyś z takim czymś się nie zgłaszała. :ninja:
Wiatrak wyjaśniony. A druga budowla? No można powiedzieć zadka nie urywa, ale też do najgorszych nie należy. :bezkappy:

Podanie odrzucam, popracuj jeszcze troszkę. Dobuduj jakieś ozdoby i więcej budowli. Ale nie z internetu. :lenkappa:

Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...