viv0YT 1 Opublikowano 31 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 31 maja 2017 (edytowane) Wiek:16 Informacje o sobie: Moje imię Julia, mieszkam na województwie Mazowieckim w Warszawie. Mogę spędzić dużo czasu na budowanie, mam skype i discorda. Miałam architekta na koncie TWD_Carl_Grimes ale cos mi się stało z kontem. Mało używam wulgarnych słów i nie obrażam innych . Jestem koleżeńska i mam poczucie humoru Doświadczenie:Budowałam kiedys dużo spawnów i lobby i umiem używać world edita Czas, który możesz poświęcić na budowanie:Dokładnie nie wiem ale wiem że dużo Przykłady moich budowli : Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Kontakt: Skype/discord Dodatkowe informacje: Interesuje się mechanizmami i budowaniem. Mogę nad tymi rzeczami siedzieć wiele godzin. Pozdrawiam Edytowane 31 maja 2017 przez viv0YT InuXPvP 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
InuXPvP 91 Opublikowano 31 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 31 maja 2017 + Budowle 7/10 + Discord - Interpunkcja +Widzę cię na serwerze TAK- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MagnumUH 36 Opublikowano 31 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 31 maja 2017 Posiadasz Discorda i doświadczenie, jesteś często na serwerze. Miło się wobec innych odnosisz, Twoje podanie jest nawet dobrze napisane - wiek też masz dobry. Lecz pozostaje kwestia twoich budowli. Mówiłem Ci wraz z @sandra8989, żebyś nie zgłaszała się na Architekta z wiatrakiem ściągniętego z internetu. A tu mnie zdziwiłaś, bo zgłaszasz się z taką budowlą na Budowniczego(!). Shadery też bardzo dodają uroku, bez nich jest troszkę słabiej. Kwestię wyboru co z Tobą zrobić pozostawiam wyższym rangom, można byłoby sprawdzić na żywo jak budujesz - bo to co zaprezentowałaś na screenach to jest troszkę za mało. magicznykrvl2166, theKOXpoland, sandra8989 i 1 inny 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymuś 42 Opublikowano 31 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 31 maja 2017 (edytowane) Jestem na nie. - Słabe budowle Edytowane 1 czerwca 2017 przez Melo! Zmiana zdania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magicznykrvl2166 7 Opublikowano 1 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 czerwca 2017 (edytowane) +Discord +Wiek +Wzór -Ilość budowli -Budowle (Dość słabe jak dla mnie) -Interpunkcja Budowałam kiedys dużo spawnów i lobby i umiem używać world edita Mogłaś napisać to lepiej, między innymi tak (Tylko fragment bo reszta ok): Dużo spawnów jak i lobby, oraz umiem używać world edita. NEUTRAL Edytowane 1 czerwca 2017 przez magicznykrvl2166 szymuś 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viv0YT 1 Opublikowano 1 czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 1 czerwca 2017 14 godzin temu, MagnumUH napisał: Magnum nie wiem czy wiesz ale za ten wiatrak na starym koncie TWD_Carl_Grimes dostałam architekta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MagnumUH 36 Opublikowano 1 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 czerwca 2017 Może i dostałaś Architekta, może ktoś nie zauważył, że jest on z internetu, nie wiem. Ale tutaj chodzi o rangę Budowniczy, która jest troszkę "ważniejsza" niż Architekt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viv0YT 1 Opublikowano 1 czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 1 czerwca 2017 ok Magnum i czarek ma zbroje na 127 lvl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theKOXpoland 11 Opublikowano 1 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 czerwca 2017 Jestem na Neurtal , powodu wyżej . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
InuXPvP 91 Opublikowano 1 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 czerwca 2017 48 minut temu, viv0YT napisał: Magnum i czarek ma zbroje na 127 lvl Takie rzeczy pisz w Skargach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theKOXpoland 11 Opublikowano 1 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 czerwca 2017 Godzinę temu, viv0YT napisał: Magnum i czarek ma zbroje na 127 lvl Na Cv. już za to nie ma bana bo nie ma /warp pvp . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakimiak 5 Opublikowano 1 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 czerwca 2017 Jestem na TAK- -Interpunkcja +Discord +Budowle są ładne 7/10 -Nie widuję Cię często na serwerze, ale to pewnie przez to, że gramy na różnych trybach +Spełniasz wymagania Nie jestem Stivem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymuś 42 Opublikowano 1 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 czerwca 2017 55 minut temu, theKOXpoland napisał: Na Cv. już za to nie ma bana bo nie ma /warp pvp . Ale tu może nie chodzi akurat o cv xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
InuXPvP 91 Opublikowano 2 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 czerwca 2017 @Melo! tutaj chodzi akurat o Creative, bo tylko na nim gracze maja dostep do creative i moga brac itemy z toomanyitems Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymuś 42 Opublikowano 2 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 czerwca 2017 19 minut temu, InuXPvP napisał: @Melo! tutaj chodzi akurat o Creative, bo tylko na nim gracze maja dostep do creative i moga brac itemy z toomanyitems Pomyliłem się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MagnumUH 36 Opublikowano 26 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 26 lipca 2017 Dwa głosy na "tak-" Dwa głosy na "nie" Dwa głosy na "neutral" Wychodzi neutral z lekkim -. A więc tak, wyjaśnię pewną kwestię. Wpisz w wyszukiwarce Google frazę "wiatrak minecraft". Zgadnij co się stanie? Na pierwszych dwóch obrazach pojawi się "twój" wiatraczek. W dwóch wersjach do wyboru. Na serwisie Youtube.com również są pokazane poradniki jak to wygląda i ewentualnie zbudować. Ostrzegałem z Sandrą8989 abyś z takim czymś się nie zgłaszała. Wiatrak wyjaśniony. A druga budowla? No można powiedzieć zadka nie urywa, ale też do najgorszych nie należy. Podanie odrzucam, popracuj jeszcze troszkę. Dobuduj jakieś ozdoby i więcej budowli. Ale nie z internetu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoweredDragon 1 013 Opublikowano 26 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 26 lipca 2017 Ten temat został zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi