sworip 50 Opublikowano 19 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 19 maja 2017 Witam! Powiedział by mi ktoś jak dopisać graczowi "pod grupy" które będą miały dostęp do regionu? Ponieważ pan Dragon mi powiedział że tak można ale nie mogłem znaleźć w internecie nic o tym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TakiJakTy 140 Opublikowano 19 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 19 maja 2017 Cześć, wiem że oczekujesz odpowiedzi na zadane pytanie Tu masz linka do filmu który da ci tą odpowiedz : Do działania tego potrzebujesz 4 pluginy! 1. WorldEdit polecam 1.7 2. WorldGuard polecam 1.7 3. PermissionsEx polecam 1.7 4. AzRank (opcjonalnie) Jeśli masz pytania znajdziesz mnie na forum : Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Lub na moim forum : Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Pozdrawiam, Szymon (TheSkill) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sworip 50 Opublikowano 19 maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 19 maja 2017 11 minut temu, TheSkill napisał: Cześć, wiem że oczekujesz odpowiedzi na zadane pytanie Tu masz linka do filmu który da ci tą odpowiedz : Do działania tego potrzebujesz 4 pluginy! 1. WorldEdit polecam 1.7 2. WorldGuard polecam 1.7 3. PermissionsEx polecam 1.7 4. AzRank (opcjonalnie) Jeśli masz pytania znajdziesz mnie na forum : Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Lub na moim forum : Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Pozdrawiam, Szymon (TheSkill) Super tylko mi chodzi o POD grupy a ie takie główne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
sworip 50
Witam! Powiedział by mi ktoś jak dopisać graczowi "pod grupy" które będą miały dostęp do regionu? Ponieważ pan Dragon mi powiedział że tak można ale nie mogłem znaleźć w internecie nic o tym
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi