Fenez 0 Opublikowano 18 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 18 maja 2017 (edytowane) Zna ktoś plugin w którym w 100% zrobię tab jak chce? A nie że gracze online? Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Edytowane 18 maja 2017 przez Fenez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Polski Sześcian 93 Opublikowano 18 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 18 maja 2017 To przez FunnyGuilds zrobione jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Fenez 0 Opublikowano 18 maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 18 maja 2017 Godzinę temu, Polski Sześcian napisał: To przez FunnyGuilds zrobione jest. Nwm czm ale mam błedy podczas instalacji /;. Masz moze link do pl na 1.8? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 OliPlayGames 0 Opublikowano 21 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 21 maja 2017 (edytowane) Dnia 18.05.2017 o 22:36, Fenez napisał: Nwm czm ale mam błedy podczas instalacji /;. Masz moze link do pl na 1.8? Musisz mieć wersję FannyGuilds taką jaką masz na serwerze, np masz serwer na 1.7.2 to pobierasz FannyGuilds na 1.7. Jaką masz wersję serwera? Jak masz na 1.7 to mam plugin ze zrobionym tabem i po prostu sobie poprawisz Napisz do mnie na priv Edytowane 21 maja 2017 przez OliPlayGames Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Polski Sześcian 93 Opublikowano 13 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 czerwca 2017 FunnyGuilds jest tylko na 1.7x. Ale w tajemnicy ci powiem że Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!. A najnowsze wersje Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Fenez 0
Zna ktoś plugin w którym w 100% zrobię tab jak chce? A nie że gracze online?
Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!
Edytowane przez FenezOdnośnik do komentarza
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi