RhAnjiE 3 Opublikowano 15 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 15 maja 2017 Witajcie! Jestem Marcin, ale w internecie kryję się pod nickiem RhAnjiE. Mam 18 lat i chodzę do technikum informatycznego. Interesuję się głównie sportem i programowaniem, bo na więcej rzeczy niestety nie mam czasu. O stronie dowiedziałem się już dawno temu, ale dopiero teraz mój przyjaciel Bopke namówił mnie na zarejestrowanie się. Tak więc rozpoczynam swą przygodę na tym forum i mam nadzieję, że będzie nam się tutaj miło wspólnie żyło. bopke i Taq 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bopke 359 Opublikowano 15 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 15 maja 2017 Cześć Marcin, finally Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ExtremeDavid 3 Opublikowano 15 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 15 maja 2017 Witam na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taq 155 Opublikowano 19 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 19 maja 2017 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi