DeLajt 15 Opublikowano 15 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 15 maja 2017 set action bar of loop-player to "&7Za duzo koxow, schowano &6%{_a}% &7sztuk" to loop-player send "&7Za duzo koxow, schowano &6%{_a}% &7sztuk" to loop-player Jak poprawić ten actionbar wyżej? Ma być to co na dole tylko w innej formie polecą like Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pecie 0 Opublikowano 15 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 15 maja 2017 (edytowane) loop all players: set action bar of loop-player to "&7Za duzo koxow, schowano &6%{_a}% &7sztuk" Spróbuj tak Edytowane 15 maja 2017 przez Pecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xTea_199 4 Opublikowano 15 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 15 maja 2017 ahhh... o ile ja wiem to nie można wstawiać zmiennych w bossabar... lecz to tylko moje przypuszczenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
DeLajt 15
set action bar of loop-player to "&7Za duzo koxow, schowano &6%{_a}% &7sztuk" to loop-player
send "&7Za duzo koxow, schowano &6%{_a}% &7sztuk" to loop-player
Jak poprawić ten actionbar wyżej? Ma być to co na dole tylko w innej formie polecą like
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi