BeLWeR 17 Opublikowano 13 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 13 maja 2017 Mam pytanie. Jak mogę podłączyć domenę do forum? Chciałbym, aby ona wyglądała nasepująco "mcfun.pl/forum" Domenę .pl mam na home.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość Ewald Opublikowano 13 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 13 maja 2017 musisz zrobić folder o nazwie "forum" i w nim dać pliki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Polski Sześcian 93 Opublikowano 14 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 14 maja 2017 Pan wyżej @czerwonyznicz jak widać skopiował po mnie zdjęcie Musisz zrobić stronę podpiąć pod nią domene i zrobić folder "forum" i do niego wrzucić pliki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 BeLWeR 17 Opublikowano 15 maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 15 maja 2017 Pan @Polski Sześcian to zdjęcie mam na wielu forach od dawna. Więc skoro tam mam to czemu tu nie mieć Co do pytania. Dzięki za odpowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
BeLWeR 17
Mam pytanie. Jak mogę podłączyć domenę do forum? Chciałbym, aby ona wyglądała nasepująco "mcfun.pl/forum"
Domenę .pl mam na home.pl
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi