MrxJoint 28 Opublikowano 27 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 lipca 2014 Siemka!Mam takie pytanie da się ustawić np. ze komende /zaloz mozna uzywac co 24h? 2.Czy da sie jakos zrobic aby Sript odliczal godzine np. na tabie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nieaktywny Opublikowano 27 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 lipca 2014 1. To pytanie odnośnie samego Skript ...set {cmd.%player%} to nowcommand /zaloz: trigger: if difference between {cmd.%player%} and now is greater than 24 hours: send "Nie minely jeszcze 24h" stop # Cos tam dalej2. Jak masz jakiś timer, to użyj every [czas]: # Jakis tam kod wywolywany co [czas] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MrxJoint 28 Opublikowano 27 lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 lipca 2014 ok dzięki do zmkniecia. I tak wiem że to chodzi o skript nie wiem czemu to tu napisałem o_O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MrxJoint 28 Opublikowano 27 lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 lipca 2014 Dobra to 1 ogarniam ale jak zrobić ten zegar nie ogarniam :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nieaktywny Opublikowano 31 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 lipca 2014 every 1 seconds: broadcast "%minutes%:%seconds%" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
MrxJoint 28
Siemka!
Mam takie pytanie da się ustawić np. ze komende /zaloz mozna uzywac co 24h?
2.Czy da sie jakos zrobic aby Sript odliczal godzine np. na tabie?
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi