Skarpetka 0 Opublikowano 5 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 5 maja 2017 Mam pytanie ponieważ będzie nowa edycja chestpvp kiedy ona będzie , którego i o jakiej godzinie ? ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Impression 137 Opublikowano 6 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 6 maja 2017 Trwają jeszcze prace, osoby za to odpowiedzialne nie wyrobiły się. Informacja pojawi się na naszym Facebooku, prosimy cierpliwie czekać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skarpetka 0 Opublikowano 6 maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 6 maja 2017 (edytowane) Myszka bo u mnie FB nie działa temu piszę . Piszę taki coś : Niestety, ta treść jest obecnie niedostępna Być może użyty link wygasł lub strona jest widoczna tylko dla grupy odbiorców, do której nie należysz. Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! · Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! · Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Edytowane 6 maja 2017 przez Skarpetka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ewald Opublikowano 6 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 6 maja 2017 (edytowane) 15 minut temu, Skarpetka napisał: Myszka bo u mnie FB nie działa temu piszę . Piszę taki coś : Niestety, ta treść jest obecnie niedostępna Być może użyty link wygasł lub strona jest widoczna tylko dla grupy odbiorców, do której nie należysz. Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! · Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! · Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Albo oni Cie zablokowali, albo Ty ich zablokowałeś. Na fb. Edytowane 6 maja 2017 przez Ewald Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skarpetka 0 Opublikowano 8 maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 8 maja 2017 _kuba300402_ nigdy jeszcze nie wbijałem na FB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MagnumUH 36 Opublikowano 16 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 16 maja 2017 (edytowane) /Temat nieaktualny - nowa edycja ChestPvP już trwa. Chyba do zamknięcia. Edytowane 16 maja 2017 przez MagnumUH Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamcio96 53 Opublikowano 16 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 16 maja 2017 Temat został przeniesiony z Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! do Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi