Ksenik 20 Opublikowano 5 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 5 maja 2017 Otóż mam problem z tym pluginem.Gdy wpisuję /npc create nazwa to na chacie wyskakuje mi że npc został stworzony a mimo to nie ma go.Korzystam z wersji 2.0.21. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sworip 50 Opublikowano 5 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 5 maja 2017 Teraz, Ksenik napisał: Otóż mam problem z tym pluginem.Gdy wpisuję /npc create nazwa to na chacie wyskakuje mi że npc został stworzony a mimo to nie ma go.Korzystam z wersji 2.0.21. Próbowałeś zmienić wersje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Ksenik 20 Opublikowano 5 maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 5 maja 2017 Na 1.11.2 jest tylko ta wersja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Ksenik 20
Otóż mam problem z tym pluginem.Gdy wpisuję /npc create nazwa to na chacie wyskakuje mi że npc został stworzony a mimo to nie ma go.Korzystam z wersji 2.0.21.
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi