koxy_koxus_koxy 0 Opublikowano 5 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 5 maja 2017 Byłem Na Nicku KawiYT na innym serwerze i chciałem wejść na mc.mcplay.pl, niewiedziałem dlaczego muszę się rejestrować i się zarejestrowałem jak weszłem na creative to okazało się że to multikonto bo zauważyłem nick KawiYT, a powinien być koxy_koxus_koxy. Da się to konto jakoś usunąć ponieważ niechciałbym bana za to. Dziękuję liczę na szybką odpowiedz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Impression 139 Opublikowano 6 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 6 maja 2017 Nie graj na obydwu kontach to nie zostaniesz zbanowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Impression 139 Opublikowano 9 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 9 maja 2017 Temat został przeniesiony z Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! do Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi