xAdr1an 0 Opublikowano 4 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 4 maja 2017 (edytowane) Cześć, wraz z mateulusz prowadzimy serwer o nazwie PirateCraft.pl. Serwer obecnie posiada tylko i wyłącznie jeden tryb i jest to Freebuild, ale zamierzamy otworzyć serwer EasyHC na wersję 1.11. Idziemy o parę kroków w przód i uciekamy od wersji 1.7 o parę w górę by móc zrobić dla was wiele nowości na owym trybie. Naszą jedyną przeszkodą jest obecnie tylko brak odpowiednich osób do pomocy, by serwer powstał. Mamy sporę plany co do serwerów jak i ogólnie całej sieci, nie zamierzamy się zatrzymywać na Freebuild i EasyHC. Z czasem gdy owe 2 tryby się w miarę rozwiną otworzymy na pewno kolejne serwery z waszą pomocą. Wracając do tematu, by serwer EasyHC na 1.11 powstał potrzebujemy osób które chcą stworzyć coś na długo i nowego! Poszukujemy takich osób co się dobrze znają na pisaniu pluginów, skryptów oraz budowniczego jak i grafika! Oczekujemy od osób zainteresowanych m.in. dojrzałości, gdyż nie chcemy w Administracji mieć osób o niskim poziomie kultury itd. Oczekujemy również zaangażowania i współpracy na dłuższy czas a nie miesiąc... sprawny mikrofon, doświadczenie oraz chęci mile widziane!Jeśli macie jakieś pytania dotyczące projektu, Administracji lub dotyczące całkiem czegoś innego to piszcie śmiało! No cóż to w tej kwestii wszystko. * Serwer na dłużej * Własną maszynę * Domenę .pl * Doświadczenie * Dorosłą Administrację * Szybki kontakt * Serwer z przyszłością * Rangę * Miła i udaną współpracę * Dobrze spędzony czas * Dojrzałość * Kulturka * Sprawny mikrofon * Doświadczenie * Zaangażowanie * Aktywność * POMOC Telegram: @xAdr1anPrywatna wiadomość Mam nadzieję, że znajdą się jakieś zainteresowane osoby co dołączą do projektu i stworzymy wspólnymi siłami coś większego, pozdrawiam! Edytowane 4 maja 2017 przez xAdr1an Odnośnik do komentarza https://skript.pl/temat/18228-piratecraft-poszukujemy-ludzi/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Usunięty#868 Opublikowano 4 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 4 maja 2017 (edytowane) Godzinę temu, xAdr1an napisał: Oczekujemy od osób zainteresowanych m.in. dojrzałości Jeśli oczekujecie takich ludzi, to stwórzcie porządny temat w którym wystawicie "wszystko na ławę" a nie opiszecie w "zgrabne" słówka. Godzinę temu, xAdr1an napisał: Poszukujemy takich osób co się dobrze znają na pisaniu pluginów, skryptów oraz budowniczego jak i grafika! A powiedz mi, co takiego otrzymają te osoby gdy będą robić to wszystko za Was? Niczego porządnego nie wymieniliście (ba, nawet grafik umieścić nie potrafisz). Jak na razie wygląda to tak, że chcecie po prostu wykorzystać kilka osób, by potem dzięki ich pracy zarobić jakąś drobną sumkę i zamknąć serwer, a oczywiście im najwyżej co to przypomnieć że dostają w zamian: Godzinę temu, xAdr1an napisał: * Miła i udaną współpracę * Dobrze spędzony czas Pozdrawiam. I POPRAW TE LINKI Z MPC Edytowane 4 maja 2017 przez LosTigeros Odnośnik do komentarza https://skript.pl/temat/18228-piratecraft-poszukujemy-ludzi/#findComment-124681 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xAdr1an 0 Opublikowano 4 maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 4 maja 2017 (edytowane) Dnia 4.05.2017 o 12:41, LosTigeros napisał: Jeśli oczekujecie takich ludzi, to stwórzcie porządny temat w którym wystawicie "wszystko na ławę" a nie opiszecie w "zgrabne" słówka. A powiedz mi, co takiego otrzymają te osoby gdy będą robić to wszystko za Was? Niczego porządnego nie wymieniliście (ba, nawet grafik umieścić nie potrafisz). Jak na razie wygląda to tak, że chcecie po prostu wykorzystać kilka osób, by potem dzięki ich pracy zarobić jakąś drobną sumkę i zamknąć serwer, a oczywiście im najwyżej co to przypomnieć że dostają w zamian: Pozdrawiam. I POPRAW TE LINKI Z MPC [jeden wielki ciach ~Myszak] Dziękuje misiek Bo ty wiesz lepiej Hmm... dostaną zapłatę... wiem za dużo myślenia na twój rozum -.-... Edytowane 5 maja 2017 przez Myszak Odnośnik do komentarza https://skript.pl/temat/18228-piratecraft-poszukujemy-ludzi/#findComment-124754 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Usunięty#868 Opublikowano 4 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 4 maja 2017 (edytowane) Czy Ty nie umiesz przyjąć do siebie słów krytyki?! Piszę, żebyś mógł się poprawić, a Ty jedynie obrażasz i odszczekujesz. Naucz się w końcu, bo to co teraz robisz na pewno Ci nie ułatwi w zdobyciu jakichś ludzi. I sprawdź kiedy ja ten post napisałem. Edytowane 4 maja 2017 przez LosTigeros Odnośnik do komentarza https://skript.pl/temat/18228-piratecraft-poszukujemy-ludzi/#findComment-124755 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi