warpath124 8 Opublikowano 19 marca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 marca 2014 Witam,ox to event z gry metin2 dostajecie pytanie i odpowiadacie O/X przechodząc na kratki specjalne lecz ja chciałbym ox typu wpisuje komendę:/oxadmin 2 64 o Lubie placki ? po wpisaniu tej komendy wyskakuje ten broadcast [OX]Pytanie:Lubie placki ? odpowiedz o lub xwytłumaczenie /-część komende -id itemu(nagrody) -ilość(nagrody) odpowiedź(o lub x ) i pytanie.a gracze mogą wpisać na chacie albo o albo x a jak wpiszą coś innego to nie mogą już odpowiedzieć na pytaniekażdy gracz który wpisze prawidłową odpowiedź dostaje nagrode nie tylko ten 1 . Aha i dajemy graczą 10 sekund na odpowiedź w tym stylu co wyżej a później wyskakuje przez sens Odpowiedziałeś dobrze lub Odpowiedziałeś źle... mógłby mi ktoś pomóc to napisać ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ToNy 548 Opublikowano 18 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 kwietnia 2014 Łap: http://skript.pl/index.php?/topic/313-EasyOX Wyprodukowane z mojego S5 :) MarQ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sebafudi 122 Opublikowano 19 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 kwietnia 2014 Tamta wersja nie działa dobrze, teraz pracuje nad wersją z dodawaniem pytań :) [×] Wysłane z Tapatalk [×] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 warpath124 8 Opublikowano 19 kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 kwietnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Ten temat został zamknięty przez moderatora. Powód: UP ^^ to nie działa .. a temat już dawno nieaktualny Jeżeli nie zgadzasz się z tą decyzją skontaktuj się z moderatorem, który zamknął ten temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
warpath124 8
Witam,ox to event z gry metin2 dostajecie pytanie i odpowiadacie O/X przechodząc na kratki specjalne lecz ja chciałbym ox typu wpisuje komendę:
/oxadmin 2 64 o Lubie placki ?
po wpisaniu tej komendy wyskakuje ten broadcast [OX]Pytanie:Lubie placki ? odpowiedz o lub x
wytłumaczenie
/-część komende -id itemu(nagrody) -ilość(nagrody) odpowiedź(o lub x ) i pytanie.
a gracze mogą wpisać na chacie albo o albo x a jak wpiszą coś innego to nie mogą już odpowiedzieć na pytanie
każdy gracz który wpisze prawidłową odpowiedź dostaje nagrode nie tylko ten 1 .
Aha i dajemy graczą 10 sekund na odpowiedź w tym stylu co wyżej a później wyskakuje przez sens Odpowiedziałeś dobrze lub Odpowiedziałeś źle...
mógłby mi ktoś pomóc to napisać ?
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi