gnomsy 53 Opublikowano 30 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 kwietnia 2017 Siema, tu ja xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ixidi 717 Opublikowano 1 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 1 maja 2017 Aha. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bopke 359 Opublikowano 1 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 1 maja 2017 Zrozumiałem dowcip ukryty w tym wątku, ale możliwe,że wiele osób tego nie zrozumie, tak więc śpieszę z tłumaczeniem: Napisał w tytule, że to wcale nie on, a w poście, że to on, czyli w tytule oszukał, nastąpił zwrot akcji. Wątek trzyma w napięciu do samego końca, otrzymujesz order złotego śmieszka, gratuluję. Ixidi, szymuś i DaltonEZ 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnomsy 53 Opublikowano 1 maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 1 maja 2017 2 godziny temu, bopke napisał: Zrozumiałem dowcip ukryty w tym wątku, ale możliwe,że wiele osób tego nie zrozumie, tak więc śpieszę z tłumaczeniem: Napisał w tytule, że to wcale nie on, a w poście, że to on, czyli w tytule oszukał, nastąpił zwrot akcji. Wątek trzyma w napięciu do samego końca, otrzymujesz order złotego śmieszka, gratuluję. ( ͡° ͜ʖ ͡°) To nie tak jak myślisz, ale tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi