SkuQczek 0 Opublikowano 30 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 kwietnia 2017 Witam, czy mógł by ktoś napisać mi Skrypt że np generuje mi się kod w grze /kod (wpisuje tu kod który wygenerowałem) dostaje item'y id które wpisałem załóżmy że diamentowy miecz kilof i 10 złotych jabłek i żeby był ciągle aktywny ten kod Odnośnik do komentarza https://skript.pl/temat/18119-kod/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PoweredDragon 1016 Opublikowano 30 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 kwietnia 2017 command /kod [<text>]: trigger: {codes::*} contains arg: give diamond pickaxe to player give 10 golden apples to player command /generuj [<text>]: permission: kod.generuj trigger: arg is not set: set {_s} to "" loop 8 times: set {_r::%loop-number%} to "a" or "A" or "b" or "B" or "c" or "C" or "d" or "D" or "e" or "E" or "f" or "F" or "g" or "G" or "h" or "H" or "i" or "I" or "j" or "J" or "k" or "K" or "l" or "L" or "m" or "M" or "n" or "N" or "o" or "O" or "p" or "P" or "q" or "Q" or "r" or "R" or "s" or "S" or "t" or "T" or "u" or "U" or "v" or "V" or "w" or "W" or "x" or "X" or "y" or "Y" or "z" or "Z" or "1" or "2" or "3" or "4" or "5" or "6" or "7" or "8" or "0" set {_s} to "%{_s}%%{_r::%loop-number%}%" add {_s} to {codes::*} else: length of arg is 8: add arg to {codes::*} Odnośnik do komentarza https://skript.pl/temat/18119-kod/#findComment-123936 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SkuQczek 0 Opublikowano 30 kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 30 kwietnia 2017 3 minuty temu, PoweredDragon napisał: command /kod [<text>]: trigger: {codes::*} contains arg: give diamond pickaxe to player give 10 golden apples to player command /generuj [<text>]: permission: kod.generuj trigger: arg is not set: set {_s} to "" loop 8 times: set {_r::%loop-number%} to "a" or "A" or "b" or "B" or "c" or "C" or "d" or "D" or "e" or "E" or "f" or "F" or "g" or "G" or "h" or "H" or "i" or "I" or "j" or "J" or "k" or "K" or "l" or "L" or "m" or "M" or "n" or "N" or "o" or "O" or "p" or "P" or "q" or "Q" or "r" or "R" or "s" or "S" or "t" or "T" or "u" or "U" or "v" or "V" or "w" or "W" or "x" or "X" or "y" or "Y" or "z" or "Z" or "1" or "2" or "3" or "4" or "5" or "6" or "7" or "8" or "0" set {_s} to "%{_s}%%{_r::%loop-number%}%" add {_s} to {codes::*} else: length of arg is 8: add arg to {codes::*} Pokazuję mi się że mogę wpisać te komendy lecz gdy wpisuje to nic mi się nie pokazuje Odnośnik do komentarza https://skript.pl/temat/18119-kod/#findComment-123937 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PoweredDragon 1016 Opublikowano 30 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 kwietnia 2017 bo nic ma się nie pokazywać według tego kodu xD command /generuj [<text>]: permission: kod.generuj trigger: arg is not "lista": arg is not set: set {_s} to "" loop 8 times: set {_r::%loop-number%} to "a" or "A" or "b" or "B" or "c" or "C" or "d" or "D" or "e" or "E" or "f" or "F" or "g" or "G" or "h" or "H" or "i" or "I" or "j" or "J" or "k" or "K" or "l" or "L" or "m" or "M" or "n" or "N" or "o" or "O" or "p" or "P" or "q" or "Q" or "r" or "R" or "s" or "S" or "t" or "T" or "u" or "U" or "v" or "V" or "w" or "W" or "x" or "X" or "y" or "Y" or "z" or "Z" or "1" or "2" or "3" or "4" or "5" or "6" or "7" or "8" or "0" set {_s} to "%{_s}%%{_r::%loop-number%}%" else: length of arg is 8: set {_s} to arg add {_s} to {codes::*} send "&aWygenerowano kod &e%{_s}%" else: send "&e%{codes::*}%" Odnośnik do komentarza https://skript.pl/temat/18119-kod/#findComment-123938 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SkuQczek 0 Opublikowano 30 kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 30 kwietnia 2017 3 minuty temu, PoweredDragon napisał: bo nic ma się nie pokazywać według tego kodu xD command /generuj [<text>]: permission: kod.generuj trigger: arg is not "lista": arg is not set: set {_s} to "" loop 8 times: set {_r::%loop-number%} to "a" or "A" or "b" or "B" or "c" or "C" or "d" or "D" or "e" or "E" or "f" or "F" or "g" or "G" or "h" or "H" or "i" or "I" or "j" or "J" or "k" or "K" or "l" or "L" or "m" or "M" or "n" or "N" or "o" or "O" or "p" or "P" or "q" or "Q" or "r" or "R" or "s" or "S" or "t" or "T" or "u" or "U" or "v" or "V" or "w" or "W" or "x" or "X" or "y" or "Y" or "z" or "Z" or "1" or "2" or "3" or "4" or "5" or "6" or "7" or "8" or "0" set {_s} to "%{_s}%%{_r::%loop-number%}%" else: length of arg is 8: set {_s} to arg add {_s} to {codes::*} send "&aWygenerowano kod &e%{_s}%" else: send "&e%{codes::*}%" Teraz pokazują mi się 4 kody ale jak jeszcze raz wpisze /generuj znów są te same a gdy wpisuje /kod {kod} to nic się nie dzieje .__. Odnośnik do komentarza https://skript.pl/temat/18119-kod/#findComment-123939 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PoweredDragon 1016 Opublikowano 30 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 kwietnia 2017 command /generuj [<text>]: permission: kod.generuj trigger: arg is not "lista": arg is not set: set {_s} to "" loop 8 times: set {_r::%loop-number%} to "a" or "A" or "b" or "B" or "c" or "C" or "d" or "D" or "e" or "E" or "f" or "F" or "g" or "G" or "h" or "H" or "i" or "I" or "j" or "J" or "k" or "K" or "l" or "L" or "m" or "M" or "n" or "N" or "o" or "O" or "p" or "P" or "q" or "Q" or "r" or "R" or "s" or "S" or "t" or "T" or "u" or "U" or "v" or "V" or "w" or "W" or "x" or "X" or "y" or "Y" or "z" or "Z" or "1" or "2" or "3" or "4" or "5" or "6" or "7" or "8" or "0" set {_s} to "%{_s}%%{_r::%loop-number%}%" else: length of arg is 8: set {_s} to arg add {_s} to {codes::*} send "&aWygenerowano kod &e%{_s}%" else: send "&e%{codes::*}%" 1. A tak, on pozwala tylko na wpisywanie kodów 8-znakowych 2. Podaj błędy z konsoli PS. Nie pisze - jest napisane Odnośnik do komentarza https://skript.pl/temat/18119-kod/#findComment-123945 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SkuQczek 0 Opublikowano 30 kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 30 kwietnia 2017 2 minuty temu, PoweredDragon napisał: command /generuj [<text>]: permission: kod.generuj trigger: arg is not "lista": arg is not set: set {_s} to "" loop 8 times: set {_r::%loop-number%} to "a" or "A" or "b" or "B" or "c" or "C" or "d" or "D" or "e" or "E" or "f" or "F" or "g" or "G" or "h" or "H" or "i" or "I" or "j" or "J" or "k" or "K" or "l" or "L" or "m" or "M" or "n" or "N" or "o" or "O" or "p" or "P" or "q" or "Q" or "r" or "R" or "s" or "S" or "t" or "T" or "u" or "U" or "v" or "V" or "w" or "W" or "x" or "X" or "y" or "Y" or "z" or "Z" or "1" or "2" or "3" or "4" or "5" or "6" or "7" or "8" or "0" set {_s} to "%{_s}%%{_r::%loop-number%}%" else: length of arg is 8: set {_s} to arg add {_s} to {codes::*} send "&aWygenerowano kod &e%{_s}%" else: send "&e%{codes::*}%" 1. A tak, on pozwala tylko na wpisywanie kodów 8-znakowych 2. Podaj błędy z konsoli PS. Nie pisze - jest napisane W konsoli nic się nie pokazuje kod się generuje tylko teraz .. Wygenerowano kod xDlq5WXe /kod xDlq5WXe nic sie nie dzieje Odnośnik do komentarza https://skript.pl/temat/18119-kod/#findComment-123947 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PoweredDragon 1016 Opublikowano 30 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 kwietnia 2017 command /kod [<text>]: trigger: loop {codes::*} "%arg%" is "%loop-value%": give diamond pickaxe to player give 10 golden apples to player Odnośnik do komentarza https://skript.pl/temat/18119-kod/#findComment-123948 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SkuQczek 0 Opublikowano 30 kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 30 kwietnia 2017 1 minutę temu, PoweredDragon napisał: command /kod [<text>]: trigger: loop {codes::*} "%arg%" is "%loop-value%": give diamond pickaxe to player give 10 golden apples to player command /kod [<text>]: trigger: loop {codes::*} "%arg%" is "%loop-value%": give diamond pickaxe to player give 10 golden apples to player command /generuj [<text>]: permission: kod.generuj trigger: arg is not "lista": arg is not set: set {_s} to "" loop 8 times: set {_r::%loop-number%} to "a" or "A" or "b" or "B" or "c" or "C" or "d" or "D" or "e" or "E" or "f" or "F" or "g" or "G" or "h" or "H" or "i" or "I" or "j" or "J" or "k" or "K" or "l" or "L" or "m" or "M" or "n" or "N" or "o" or "O" or "p" or "P" or "q" or "Q" or "r" or "R" or "s" or "S" or "t" or "T" or "u" or "U" or "v" or "V" or "w" or "W" or "x" or "X" or "y" or "Y" or "z" or "Z" or "1" or "2" or "3" or "4" or "5" or "6" or "7" or "8" or "0" set {_s} to "%{_s}%%{_r::%loop-number%}%" else: length of arg is 8: set {_s} to arg add {_s} to {codes::*} send "&aWygenerowano kod &e%{_s}%" else: send "&e%{codes::*}%" albo coś źle zrobiłem albo ja już nie wiem .___. Odnośnik do komentarza https://skript.pl/temat/18119-kod/#findComment-123949 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PoweredDragon 1016 Opublikowano 30 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 kwietnia 2017 command /kod [<text>]: trigger: loop size of {code::*} times: loop 8 times: set {_code::%loop-number-1%} to "%{_code::%loop-number-1%}%%{_code::%loop-number-1%::%loop-number-2%} "%{_code::%loop-number-1%}%" is "%arg%": give diamond pickaxe to player give 10 golden apples to player stop command /generuj [<text>]: permission: kod.generuj trigger: arg is not "lista": arg is not set: set {_s} to "" loop 8 times: set {_r::%loop-number%} to "a" or "A" or "b" or "B" or "c" or "C" or "d" or "D" or "e" or "E" or "f" or "F" or "g" or "G" or "h" or "H" or "i" or "I" or "j" or "J" or "k" or "K" or "l" or "L" or "m" or "M" or "n" or "N" or "o" or "O" or "p" or "P" or "q" or "Q" or "r" or "R" or "s" or "S" or "t" or "T" or "u" or "U" or "v" or "V" or "w" or "W" or "x" or "X" or "y" or "Y" or "z" or "Z" or "1" or "2" or "3" or "4" or "5" or "6" or "7" or "8" or "0" set {_s} to "%{_s}%%{_r::%loop-number%}%" else: length of arg is 8: set {_s} to arg loop 8 times: set {code::%size of {code::*}+1%::%loop-number%} to loop-number character of {_s} send "&aWygenerowano kod &e%{_s}%" else: set {_code::%loop-number-1%} to "" loop size of (code::*} times: loop 8 times: set {_code::%loop-number-1%} to "%{_code::%loop-number-1%}%%{_code::%loop-number-1%::%loop-number-2%} send "&e%{_code::%loop-number-1%}%" Odnośnik do komentarza https://skript.pl/temat/18119-kod/#findComment-123951 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SkuQczek 0 Opublikowano 30 kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 30 kwietnia 2017 4 minuty temu, PoweredDragon napisał: command /kod [<text>]: trigger: loop size of {code::*} times: loop 8 times: set {_code::%loop-number-1%} to "%{_code::%loop-number-1%}%%{_code::%loop-number-1%::%loop-number-2%} "%{_code::%loop-number-1%}%" is "%arg%": give diamond pickaxe to player give 10 golden apples to player stop command /generuj [<text>]: permission: kod.generuj trigger: arg is not "lista": arg is not set: set {_s} to "" loop 8 times: set {_r::%loop-number%} to "a" or "A" or "b" or "B" or "c" or "C" or "d" or "D" or "e" or "E" or "f" or "F" or "g" or "G" or "h" or "H" or "i" or "I" or "j" or "J" or "k" or "K" or "l" or "L" or "m" or "M" or "n" or "N" or "o" or "O" or "p" or "P" or "q" or "Q" or "r" or "R" or "s" or "S" or "t" or "T" or "u" or "U" or "v" or "V" or "w" or "W" or "x" or "X" or "y" or "Y" or "z" or "Z" or "1" or "2" or "3" or "4" or "5" or "6" or "7" or "8" or "0" set {_s} to "%{_s}%%{_r::%loop-number%}%" else: length of arg is 8: set {_s} to arg loop 8 times: set {code::%size of {code::*}+1%::%loop-number%} to loop-number character of {_s} send "&aWygenerowano kod &e%{_s}%" else: set {_code::%loop-number-1%} to "" loop size of (code::*} times: loop 8 times: set {_code::%loop-number-1%} to "%{_code::%loop-number-1%}%%{_code::%loop-number-1%::%loop-number-2%} send "&e%{_code::%loop-number-1%}%" więc tak... /generuj nie działa /generuj <none> /kod nawet nie drgnie a gdy wpisałem stare to pisze Kod został wygenerowany {kod} wpisuje /kod {kod} ;_; Odnośnik do komentarza https://skript.pl/temat/18119-kod/#findComment-123954 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
SkuQczek 0
Witam, czy mógł by ktoś napisać mi Skrypt że np generuje mi się kod w grze /kod (wpisuje tu kod który wygenerowałem) dostaje item'y id które wpisałem załóżmy że diamentowy miecz kilof i 10 złotych jabłek i żeby był ciągle aktywny ten kod
https://skript.pl/temat/18119-kod/Udostępnij na innych stronach
10 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi