olo_fifolo 0 Opublikowano 30 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 kwietnia 2017 Dostałem Bana za multikonto. Nie zgadzam się z tym, bo nie mam multikonta. Nick: olo_fifolo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Impression 137 Opublikowano 30 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 kwietnia 2017 Zostałeś zbanowany przeze mnie na Creative, kara była nadana słusznie, na Twoim IP ostatnio logowały się 3 konta, między innymi olo_fifolo i olofifolo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo_fifolo 0 Opublikowano 30 kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 30 kwietnia 2017 to moji brat i siostra Razem w domu mieszkamy. Dlatego ten sam ip. Bo przecierz nie gral bym na 2 nickach w tym samym czasie //Scalam ~Myszak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Impression 137 Opublikowano 30 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 kwietnia 2017 4 minuty temu, olo_fifolo napisał: to moji brat i siostra Razem w domu mieszkamy. Dlatego ten sam ip. Bo przecierz nie gral bym na 2 nickach w tym samym czasie //Scalam ~Myszak Nie wiem, czy graliście w tym samym czasie, czy nie. Nie mam też pewności, że piszesz prawdę. Musisz udowodnić, że masz rodzeństwo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo_fifolo 0 Opublikowano 30 kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 30 kwietnia 2017 Jak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Impression 137 Opublikowano 30 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 kwietnia 2017 Wyjaśnione na pw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Impression 137 Opublikowano 4 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 4 maja 2017 Temat został przeniesiony z Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! do Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi