Ezx 145 Opublikowano 25 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 lipca 2014 Siemanko, witam was wszystkich, ja jestem Lucy i dopiero zaczynam przygodę ze skriptem. Szczerze mówiąc już miałam z nim trochę styczności, ale baaaardzo mało, a chciałabym sie jeszcze wiele nauczyć =D Ale mniejsza z tym. (Chociaż na tym forum to może i nie =) ) Ogółem mam na imię Paulina i interesuję się śmieciarkami <3.Tak, wiem jestem dziwna =P A tak na serio to interesuję się anime, a szczególnie mordowaniem / krwią / psychopatyzmem i takie tam =) Mam jeszcze swoją ciemną stronę, ale wolę o niej nie wspominać =3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DonFallingCookie Opublikowano 25 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 lipca 2014 Witaj na forum, Paulino!Mamy bardzo zbliżone zainteresowania, z tego co widzę x3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hakushami 51 Opublikowano 25 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 lipca 2014 Witaj na forum <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tropereks 780 Opublikowano 25 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 lipca 2014 Witaj :3 Oglądalas Mirai Nikki? :> ~ tapatalk maniek9909 i Ezx 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Loginus 8 Opublikowano 25 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 lipca 2014 Witamy gorąco ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ezx 145 Opublikowano 25 lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 lipca 2014 Witaj na forum, Paulino!Mamy bardzo zbliżone zainteresowania, z tego co widzę x3Jak miło <3 Witaj :3 Oglądalas Mirai Nikki? :>A jak =3 http://z0r.de/6134 Witamy gorąco ^^Wolałabym by jednak było trochę chłodniej =P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DeltaT Opublikowano 25 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 lipca 2014 Czeeeeeeeeść lasko ! ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dinekkk 134 Opublikowano 25 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 lipca 2014 No hejka ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebafudi 122 Opublikowano 25 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 lipca 2014 Witamy na forum :) 《☆》Wysłane z SG S4 przy użyciu tapatalk. 《☆》Za błędy/doubleposty przepraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Loginus 8 Opublikowano 26 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 lipca 2014 A ile lat ;p? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DonFallingCookie Opublikowano 26 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 lipca 2014 Ojj, nie interesujcie się =3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzypalonyOmlet 35 Opublikowano 26 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 lipca 2014 Cześć :hi2:Jeśli zainteresowanie mordowaniem, krwią i psychopatyzmem nie są jeszcze Twoją ciemną stroną, to chyba zacznę się bać xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi