TheMolkaPL 344 Opublikowano 28 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 kwietnia 2017 Od początku grania w Minecraft wkurza mnie brak możliwości edycji zawartości istniejącej już tabliczki. Proponuję dodać komendę /sign <1-4> <value>, która będzie edytowała zawartość istniejącej tabliczki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymuś 42 Opublikowano 20 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 20 maja 2017 (edytowane) Jestem za tym. Mnie tak samo to wkurza i to jest odpowiednie rozwiązanie. Edytowane 2 lipca 2017 przez MeloneKK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
InuXPvP 91 Opublikowano 21 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 21 maja 2017 (edytowane) Ja także jestem na TAK. Przydałoby się to. Ale moim zdaniem do tej komendy powinni mieć dostęp tylko gracze z rangą sponsor, architekt itp. Edytowane 21 maja 2017 przez InuXPvP MagnumUH 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theKOXpoland 11 Opublikowano 21 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 21 maja 2017 Na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MagnumUH 36 Opublikowano 21 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 21 maja 2017 Na tak. InuXPvP 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamcio96 53 Opublikowano 22 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 22 maja 2017 @TheMolkaPL jak najbardziej tak! ale musiałbyś napisać albo znaleźć takie coś co pozwoli edytować tabliczki tylko na terenie do którego ma się dostęp XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMolkaPL 344 Opublikowano 22 maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 22 maja 2017 (edytowane) 1 minutę temu, kamcio96 napisał: @TheMolkaPL jak najbardziej tak! ale musiałbyś napisać albo znaleźć takie coś co pozwoli edytować tabliczki tylko na terenie do którego ma się dostęp XD Wystarczy to zrobić na priority = EventPriority.HIGHEST po prostu. No ale właśnie, chyba brakuje programistów A nie, czekaj, tu komenda XD No to wystarczy BlockPlaceEvent wywołać i sprawdzić czy nie jest canceled. Edytowane 22 maja 2017 przez TheMolkaPL kamcio96 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi