Skocz do zawartości

Oszust Matt_2006

Rekomendowane odpowiedzi

Matt_2006 to oszust . Oszukał mnie w sojuszu , wyłudził ode mnie dużo itemków na chestpvp . No jak miał z 4k ranku było spoko razem z KoxPvp2007 mieliśmy sojusz . Gdy powstał cały ten Henio , zebrałem dużo itemów z niego : 

No i tam wiele innych. Gdy dedał dawałem mu sety i inne itemy byliśmy jak kumple razem z KoxPvp2007 , kox wbił 1 tope ja wchodziłem dopiero do topy a Matta nie było . My mu pomogliśmy się wybić dawaliśmy ity on nam ale to ja głownie dawałem im najwięcej itów . No gdy wbił 1 tope , kupywał kille , kazał nie bić jakiś typów ogólnie odbiło mu na punkcie tej topy. No jak to ja nic nie miałem do tego nie biłem . Ale gdy dostałem bana i wbiłem po nim no było spoko , miał tą swoją 1 tope ( tera też ma bo kupuje kille ). No tak jakoś graliśmy ale się pokłóciliśmy o te sety chciał odemnie seta ale mu nie dałem całego to się zdenerwował i zerwał soja . No nie powiem że nie padły wyzwiska . Ogólnie oszukał mnie na 5 mieczy 10/10 i 6 setów henia i innych z niego itów . Proszę o ukaranie tego gracza, oszukuje każdego na itemy nawet Konek oszukał go dał mu ity i miał być soj ale on nie dotrzymał proszę sprawdzić logi tam wszystko jest . PS : Sory za wyzwiska które padły :P zdenerwowałem się po prostu na niego za to co zrobił. Mój nick : SkarpetaGame.

Edytowane przez Skarpetka
https://skript.pl/temat/18030-oszust-matt_2006/

Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...