Alteri 0 Opublikowano 2 lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 2 lutego 2014 Potrzebuję się dowiedzieć czy jest może jakiś skrypy, który blokował by przejście graczom na danym terenie (np. zaznacza się teren na którym nie chcemy aby gracze mieli dostęp i wpisuje się komendę)?Wiem, że od tego jest WorldGuard, ale niestety nie jest on kompatybilny z jednym pluginem.Z góry dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alteri 0 Opublikowano 4 lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 lutego 2014 Widzę, że jest już sporo wyświetleń mojego tematu, a odzewu 0.Prosiłbym tylko osobę, która się na tym zna, aby mi powidziała czy da się takie coś zrobić?Niechciał bym czekać wieczność, jeżeli nie da się takiego czegoś zrobić skryptem, to będę szukał innego rozwiązania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaktus. 7 Opublikowano 4 lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 4 lutego 2014 O ile mi wiadomo w najnowszym skripcie będzie obsługa World Guarda. Będzie event typu "on region enter". Można to już zauważyć w dokumentacji skripta.. http://njol.ch/projects/skript/doc/events/#region_enterleave Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alteri 0 Opublikowano 4 lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 lutego 2014 Ok, ale mi chodzi o to, żeby blokowało graczowi przejście przez ten region, a nie wywoływanie na czacie kto opuścił region. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lizak3 10 Opublikowano 4 lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 4 lutego 2014 Będzie event typu "on region enter".Ok, ale mi chodzi o to, żeby blokowało graczowi przejście przez ten region, a nie wywoływanie na czacie kto opuścił region.Wydaje mi się ,że źle zrozumiałeś. Jak będziesz miał taką funkcje to bez problemu to napiszesz np.@offtop Nie da się nic napisać pod kodem?On region enter player player doesn't has permission: "dsdd" cancel event Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaktus. 7 Opublikowano 4 lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 4 lutego 2014 Ogólnie jak nie będzie do tego działać cancel event, co jest możliwe - można użyć odpychania ze strony efektów skripta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alteri 0 Opublikowano 4 lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 lutego 2014 Wydaje mi się ,że źle zrozumiałeś. Jak będziesz miał taką funkcje to bez problemu to napiszesz np.@offtop Nie da się nic napisać pod kodem?On region enter player player doesn't has permission: "dsdd" cancel eventJak bym umiał napisać, to bym nie pisał tego tematu. Mógłby ktoś to napisać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 7 lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 7 lutego 2014 @up Prosze:on region enter player: player doesn't has permissions "region.przejscie" teleport player behind the player teleport player behind the player teleport player behind the player damage by 2 hearts send "&6[EnterRegion] &cNie mozesz przejsc na ten cuboid!" stopUWAGA! Można to zbugować chodząc tyłem. Polecam też zabezpieczyć przy wejściu fosą z lawy szeroką na 5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alteri 0 Opublikowano 12 lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 lutego 2014 Sprawa rozwiązana.Dziękuję za pomoc mrkacperek oraz Temat do zamknięcia.// Zamykam. ~ Pirat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szifter 134 Opublikowano 19 października 2019 Udostępnij Opublikowano 19 października 2019 Ten temat został przeniesiony do kosza! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi