Skocz do zawartości

Blokowanie przejścia na danym terenie.

Alteri

Rekomendowane odpowiedzi

Potrzebuję się dowiedzieć czy jest może jakiś skrypy, który blokował by przejście graczom na danym terenie (np. zaznacza się teren na którym nie chcemy aby gracze mieli dostęp i wpisuje się komendę)?

Wiem, że od tego jest WorldGuard, ale niestety nie jest on kompatybilny z jednym pluginem.

Z góry dziękuję.

Widzę, że jest już sporo wyświetleń mojego tematu, a odzewu 0.

Prosiłbym tylko osobę, która się na tym zna, aby mi powidziała czy da się takie coś zrobić?

Niechciał bym czekać wieczność, jeżeli nie da się takiego czegoś zrobić skryptem, to będę szukał innego rozwiązania.

Będzie event typu "on region enter".

Ok, ale mi chodzi o to, żeby blokowało graczowi przejście przez ten region, a nie wywoływanie na czacie kto opuścił region.

Wydaje mi się ,że źle zrozumiałeś. Jak będziesz miał taką funkcje to bez problemu to napiszesz np.

@offtop Nie da się nic napisać pod kodem?

On region enter player   player doesn't has permission: "dsdd"   cancel event

Wydaje mi się ,że źle zrozumiałeś. Jak będziesz miał taką funkcje to bez problemu to napiszesz np.@offtop Nie da się nic napisać pod kodem?

On region enter player   player doesn't has permission: "dsdd"   cancel event

Jak bym umiał napisać, to bym nie pisał tego tematu. Mógłby ktoś to napisać?

@up Prosze:

on region enter player:    player doesn't has permissions "region.przejscie"    teleport player behind the player    teleport player behind the player    teleport player behind the player    damage by 2 hearts    send "&6[EnterRegion] &cNie mozesz przejsc na ten cuboid!"    stop

UWAGA! Można to zbugować chodząc tyłem. Polecam też zabezpieczyć przy wejściu fosą z lawy szeroką na 5.

• 5 lat później...
Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...