Mam problem, troszkę siedziałem nad tym skryptem, więc proszę o wyrozumiałość.
Moim problem jest to, że option w ogóle nie reagują i nie wyświetla mi się napis: "Weapon unimproved":
#Weapon Upgrader#Version: 0.1#Author: Huss4roptions: #Tag skryptu prefix: &c[Blacksmith] #Wymagane itemy na ulepszenie. Obowiązkowo 2 itemy, przed nimi ilość. Przykład: #Chcemy do ulepszenia 5 szyb - "item2-9: 5 Glass" item1-1: 2 GunPowder item2-1: 5 Dirt #Item z którego chcemy ulepszać ulepszenie-item1: wooden axe #Przedmiot na który ma być ulepszona broń. ulepszenie-item2: stone axe #Szanse na ulepszenie <== Musi być cyfra po . szansa1: 40.0 #Nazwa itemu na który chcemy ulepszyć nazwa: Hex command /+2: trigger: if player has a {@item1-1}: if player has a {item2-1}: if player has a {@ulepszenie-item1}: remove {@item1-1} from the player remove {@item2-1} from the player remove every {@ulepszenie-item1} from the player send "{@prefix}<yellow>Weapon in processing..." Wait 4 second chance of {@szansa1}% give a {@ulepszenie-item2} named "<yellow>{@nazwa} <green>+1" to the player if player has a {@ulepszenie-item1}: send "{@prefix}&cWeapon unimproved!" else: send "{@prefix}<green>Weapon improved!" else: send "{@prefix}&cNie masz przedmiotu do ulepszenia!" else: send "{@prefix}&2Do ulepszenia potrzebujesz &c{item1-1} i {item2-1}."
Pytanie
Huss4r 0
Witam.
Mam problem, troszkę siedziałem nad tym skryptem, więc proszę o wyrozumiałość.
Moim problem jest to, że option w ogóle nie reagują i nie wyświetla mi się napis: "Weapon unimproved":
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi