Whiteyea 1 Opublikowano 19 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 kwietnia 2017 Wie ktoś może dlaczego ten skrypt mi nie działa ? prosze o porawienie go i wysłanie mi poprawnej wersji Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość Ewald Opublikowano 19 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 kwietnia 2017 Może podałbyś błędy?.. Gildie w skript? FunnyGuilds, polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Whiteyea 1 Opublikowano 19 kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 19 kwietnia 2017 (edytowane) 1 minutę temu, _kuba300402_ napisał: Może podałbyś błędy?.. Gildie w skript? FunnyGuilds, polecam. jak mam podać błedy? po prostu nie działa i elo zachowuje sie tak jakby wogóle nie było tego skryptu funnyGiulds to jest skrypt czy plugin ? Edytowane 19 kwietnia 2017 przez Whiteyea Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość Ewald Opublikowano 19 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 kwietnia 2017 6 minut temu, Whiteyea napisał: jak mam podać błedy? po prostu nie działa i elo zachowuje sie tak jakby wogóle nie było tego skryptu funnyGiulds to jest skrypt czy plugin ? sk reload nazwa funnyguilds to plugin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Whiteyea 1 Opublikowano 19 kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 19 kwietnia 2017 1 minutę temu, _kuba300402_ napisał: sk reload nazwa funnyguilds to plugin. nazwa czego ? za każdym razem reloaduje cały server i nadal to samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość Ewald Opublikowano 19 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 kwietnia 2017 sk reload nazwa skryptu.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Whiteyea 1 Opublikowano 19 kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 19 kwietnia 2017 13 minut temu, _kuba300402_ napisał: sk reload nazwa skryptu.. wyskakuje mi na jasnoczerwono błąd An internal error occurred while attempting to preform this commadn Wystąpił błąd wewnętrzny, próbując wykonać to polecenie //Łączę ~Norbi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość Ewald Opublikowano 19 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 kwietnia 2017 Nie pisz 3 wiadomości pod rząd, usuń ten skrypt i pobierz plugin funnyguilds. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Whiteyea 1 Opublikowano 19 kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 19 kwietnia 2017 2 minuty temu, _kuba300402_ napisał: Nie pisz 3 wiadomości pod rząd, usuń ten skrypt i pobierz plugin funnyguilds. nie moge bo na tej stronce nie ma tego pluginu a tylko w ten sposób można to zrobić dlatego szukam skryptu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość Ewald Opublikowano 19 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 kwietnia 2017 Wpisz po prostu funnyguilds w internecie, znajdź na swoją wersje, pobierz i wgraj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Whiteyea 1 Opublikowano 19 kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 19 kwietnia 2017 ja mam server przez przeglądarkowy hosting podał bym jaki ale nie można reklamować no i ja teraz rozkimineł dopiero jak to moge zrobić oby zadziałao Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Whiteyea 1
Wie ktoś może dlaczego ten skrypt mi nie działa ?
prosze o porawienie go i wysłanie mi poprawnej wersji
Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!
10 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi