Skocz do zawartości

Kadry na sieć serwerów

Ixidi

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, jak sama nazwa wskazuje szukam osób do kadry serwera. Potrzebne mi są jakkolwiek utalentowane/pomocne, lub wyróżniające się w wszelaki sposób inne osoby. Właściwie żeby dostać nie potrzeba wiele, jednakże mimo wszystko zależy mi po pierwsze, na dużej frekwencji, oczywiście minimalnie żebym zobaczył Was w ciągu tygodnia z 3/4 razy, choćby żeby z Wami popisać, po drugie, minimum mutacji, bycia w trakcie mutacji, lub bycia po ukończeniu 15-16 lat, po trzecie, jakkolwiek to brzmi, wyluzowania. Zależy mi żeby sytuacja w całej administracji bądź moderacji nie była napięta, chce aby każdy nawet jak się nie znosi to chociażby unikał wyjawiania tego na forum publicznym, lub próbował zaprzyjaźnić się bardziej. No i po czwarte, jeśli chcesz zostać budowniczym lub też technikiem(do pomocy, o wynagrodzeniu i samych rangach powiem niżej) musisz posiadać ponad przeciętną wiedze dotyczącą swojej dziedziny.

Rangi - przejdźmy do spraw rang, co robisz na danym stanowisku. Jeżeli chodzi o budowniczego, albowiem że dość sobie radze musisz umieć pracować w grupie i słuchać się zaleceń, planów na budowe. Oczywiście nie jest tak że nie macie nic do powiedzenia, stuprocentowo możecie zgłaszać uwagi, lub też głosić własną opinie, ale też niezbyt nachalnie. Wynagrodzenie z takiej roboty jest dość małe, jednakże możesz za pomoc zarobić z dziesięć-dwadzieścia zł na miesiąc(zależy od frekwencji i ilości prac wykonanych na serwerze) a jeśli to nie wystarcza  - rangę typu kidmod na serwerze. Oczywiście jeżeli chodzi o niedomówienia zapraszam na pw na discordzie(tag niżej),tam wszystko omówimy. Technik - technik za pomoc dostaje płatności powyżej 20 zł, jeżeli takowy będzie bardziej pomagać niż inni, kwestią do zastanowienia będzie danie mu rangi admin i wliczenie go w wypłaty z np. Itemshopu, etc. Niestety, osoba ta musi umieć pisać pluginy dość dobrze. Jeżeli chodzi o dokładni poziom - również zapraszam pw.

Dobrze, doszliśmy do końca.

Mój discordtag: anonek_#9617

Zapraszam do kontaktu, nie gryze ani nic(rofl). Rangi dostępne: Budowniczy, helper(i wyżej), grafik.

Typ serwera: Reallife i PvP (odzielne serwery  na 1.11) + easyhc 1.7 - mamy dość oryginalne i fajne pomysły. Funduszy też zbytnio nie brak.

Spoiler

Wstawione w imieniu zbanowanego @Cynamonek

Edytowane przez Myszak

• Nieaktywny zablokował(a) ten temat
Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...