Ixidi 718 Opublikowano 19 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 kwietnia 2017 (edytowane) Witam, jak sama nazwa wskazuje szukam osób do kadry serwera. Potrzebne mi są jakkolwiek utalentowane/pomocne, lub wyróżniające się w wszelaki sposób inne osoby. Właściwie żeby dostać nie potrzeba wiele, jednakże mimo wszystko zależy mi po pierwsze, na dużej frekwencji, oczywiście minimalnie żebym zobaczył Was w ciągu tygodnia z 3/4 razy, choćby żeby z Wami popisać, po drugie, minimum mutacji, bycia w trakcie mutacji, lub bycia po ukończeniu 15-16 lat, po trzecie, jakkolwiek to brzmi, wyluzowania. Zależy mi żeby sytuacja w całej administracji bądź moderacji nie była napięta, chce aby każdy nawet jak się nie znosi to chociażby unikał wyjawiania tego na forum publicznym, lub próbował zaprzyjaźnić się bardziej. No i po czwarte, jeśli chcesz zostać budowniczym lub też technikiem(do pomocy, o wynagrodzeniu i samych rangach powiem niżej) musisz posiadać ponad przeciętną wiedze dotyczącą swojej dziedziny. Rangi - przejdźmy do spraw rang, co robisz na danym stanowisku. Jeżeli chodzi o budowniczego, albowiem że dość sobie radze musisz umieć pracować w grupie i słuchać się zaleceń, planów na budowe. Oczywiście nie jest tak że nie macie nic do powiedzenia, stuprocentowo możecie zgłaszać uwagi, lub też głosić własną opinie, ale też niezbyt nachalnie. Wynagrodzenie z takiej roboty jest dość małe, jednakże możesz za pomoc zarobić z dziesięć-dwadzieścia zł na miesiąc(zależy od frekwencji i ilości prac wykonanych na serwerze) a jeśli to nie wystarcza - rangę typu kidmod na serwerze. Oczywiście jeżeli chodzi o niedomówienia zapraszam na pw na discordzie(tag niżej),tam wszystko omówimy. Technik - technik za pomoc dostaje płatności powyżej 20 zł, jeżeli takowy będzie bardziej pomagać niż inni, kwestią do zastanowienia będzie danie mu rangi admin i wliczenie go w wypłaty z np. Itemshopu, etc. Niestety, osoba ta musi umieć pisać pluginy dość dobrze. Jeżeli chodzi o dokładni poziom - również zapraszam pw. Dobrze, doszliśmy do końca. Mój discordtag: anonek_#9617 Zapraszam do kontaktu, nie gryze ani nic(rofl). Rangi dostępne: Budowniczy, helper(i wyżej), grafik. Typ serwera: Reallife i PvP (odzielne serwery na 1.11) + easyhc 1.7 - mamy dość oryginalne i fajne pomysły. Funduszy też zbytnio nie brak. Spoiler Wstawione w imieniu zbanowanego @Cynamonek Edytowane 30 kwietnia 2017 przez Myszak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zakazaniecxd 0 Opublikowano 20 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 kwietnia 2017 (edytowane) Witam, właśnie zobaczyłem twoje ogłoszenie i chciałbym się na nie zdecydować. Czy posiadasz skype żebym mógł się z tobą dobrze skontaktować? Edytowane 20 kwietnia 2017 przez Myszak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ixidi 718 Opublikowano 21 kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 21 kwietnia 2017 live:nonshy4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi