HeroseQ 33 Opublikowano 24 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 lipca 2014 Cześć,Mógłby mi ktoś napisać skrypt na moba chodzącego za graczem ? Staram się napisać skrypt na pety na mój server ale nie wiem jak zrobić żeby mob "śledził" gracza. :(Będe bardzo wdzięczny ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 StertoX 2 Opublikowano 27 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 lipca 2014 To jest chyba nie mozliwe (chyba). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nieaktywny Opublikowano 27 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 lipca 2014 (edytowane) Make player leash target-entity Edytowane 27 lipca 2014 przez Nieaktywny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 adek1990 31 Opublikowano 28 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 lipca 2014 @up probowalem nie dziala:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nieaktywny Opublikowano 28 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 lipca 2014 @up probowalem nie dziala:(Masz SKquery? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 adek1990 31 Opublikowano 28 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 lipca 2014 Tak mam i w tym problem;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
HeroseQ 33
Cześć,
Mógłby mi ktoś napisać skrypt na moba chodzącego za graczem ?
Staram się napisać skrypt na pety na mój server ale nie wiem jak zrobić żeby mob "śledził" gracza. :(
Będe bardzo wdzięczny !
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi