sworip 50 Opublikowano 14 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 kwietnia 2017 witam mam problem nie działają mi grupy z permissionEx'a. Pomoże ktoś? essentials: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! permission: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kenzyy 1 Opublikowano 14 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 kwietnia 2017 A prefixy ci dzialają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sworip 50 Opublikowano 16 kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 16 kwietnia 2017 (edytowane) Dnia 14.04.2017 o 13:41, Kenzyy napisał: A prefixy ci dzialają nie i permissje chyba też nie Edytowane 16 kwietnia 2017 przez sworip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaltonEZ 139 Opublikowano 16 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 kwietnia 2017 Opisz swój problem dokładnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kenzyy 1 Opublikowano 16 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 kwietnia 2017 Znam tylko odpowiedz na grupy na prefixy nie jeśli chodzi o grupy to spróbuj usunąc i znowu zainstalować permy i wszystko robić poprzez koncole i komendy npp. /pex group [nazwa grupy] create a potem /pex group [nazwa grupy] add [permisjia] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
sworip 50
witam mam problem nie działają mi grupy z permissionEx'a. Pomoże ktoś?
essentials: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!
permission: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi