Skocz do zawartości

DO DALTONEZ

Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Bo nie mam wspomagaczy a ten kamcio mówi że mam oto chodzi bo ja nic nie mam dlatego chcem reklamacje bo nie mam nic z evip bo wszystko straciłem przez wywalanie a ta komenda enderchest mi nie działa bo zamyka sie gdy tylko na coś nacisne.I dlatego prosze o zwrot chociaż 10 zł

dobra, wyjasnie Ci pewne zasady. mianowicie - nie wiesz, ile @kamcio96 zarabia z takiego jednego sms'a. evip kosztuje przez sms 13.53zl. od tego musimy odjac podatek o wartosci 23%, wiec przypuscmy, ze zostaje 10zl. od tej kwoty, prowizje pobiera operator (gdzie masz telefon) i dostawca uslugi sms premium (tutaj: firma SimPay). I tak de-facto, w ogolnym rozrachunku zostaje dla @kamcio96 okolo 4 zl. i teraz wytlumacz - na jakiej podstawie on ma Ci oddac 10zl? toz to zarabia tylko 4zl, a nie na tym polega dzialalnosc. w dodatku jestes zbanowany, wiec de facto nie masz prawa domagac sie zwrotu uslugi.

i tak do @kamcio96 - polecam poprawic regulamin, bo nic nie zauwazylem o platnosciach i tego typu sytuacjach.

Godzinę temu, Mafiks napisał:

kupiłem evip i trace itynprzez wywalanie i domagam sie zwrotu bo nic nie mam z zakupu bo nederchest też mi źle działa

nic w regulaminie nie ma na temat płatności, czyli de facto jesteś skazany na (nie)łaskę właściciela sklepu i serwera. musisz pamiętać, że @kamcio96 może Tobie najwyżej oddać te 4 złote, które opisałem wyżej, pomimo, że Ty możesz się domagać nie wiadomo w jaki sposób zwrotu całosci kosztów. rozumiesz?

@Mafiks to wytłumaczy mi, jak to jest że ja gram, używam tych przedmiotów i nic mnie nie wyrzuca? Jeżeli chcesz mogę sprawdzić to dziś jeszcze raz. Stracę ten czas, trudno, to się wlicza istnienie serwera. Co do reklamacji, pod formularzem do wpisania kodu sms jest link do reklamacji. Firma SimPay na pewno przeanalizuje twój problem i nie jest to zależne odemnie, ale podejrzewam że reklamacja nie zostanie rozpatrzona pozytywnie. Otrzymałeś usługę taka jaka miała być, terminowo. Co do oddania pieniędzy, nie mogę Ci przekazać nawet grosza bez potwierdzenia reklamacji. Dlaczego? Takie jest Polskie prawo. Jesteś dla mnie osoba zupełnie obcą, nie prowadzisz sklepu, lub innej działalności, więc takie przekazanie byłoby darowizną lub wypłatą. W obu przypadkach trzeba będzie odprowadzić od tego podatek (nie zagłębiajmy się już w to kto to musi zrobić i ile tego będzie) oraz przy wypłacie jeszcze musi być umowa inną sterta papierków. Serwery prowadzę w 100% legalnie, przez co znam mniej więcej te procedury. Tak jak napisałem na początku, dziś jeszcze raz sprawdzę problem dodatkowych przedmiotów i napiszę tutaj co dalej zrobimy z tym problemem.

Spróbuj też postawić się w mojej sytuacji. To nie jest takie proste.

Pisałem na telefonie, wybaczcie za literówki.

Edit 1: @Wizzard masz rację, uwzględnienie w regulaminie kwestie dotyczące sporów, oraz banów od administracji. Co do zwrotow to też nie jest tak że mogę oddać tylko 4zł. Jeżeli reklamacja byłaby w 100% uzasadniona to mogłoby to być nawet cała kwota netto sms. Ale zaznaczę tutaj że @Mafiks skorzystał już ze znacznej części czasu który przysługuje na rangę evip.

dobra sprawdź bo mnie wywala i tracę ity i podkreśle że komenda enderchest też nie działa jak powinna.Jeny chce po prostu zwrot za coś co nie działa jak powinno.sprawdź ale jak nic nie będzie to ja już nie wiem bo mnie wywala bo tak walczę itemami samo robionymi i spoczko sie klepie walczę tymi z kitu evip i svip to zawsze czy to na klatce czy na terenie gildi wywala mnie i koniec po itemach.dlatego chcę zwrotu pieniedzy.Postarajcie sie też tak samo postawić w mojej sytuacji bo to ja straciłem pieniądze.JEŻELI SĄ ĘDY PRZEPRASZAM PISZE NA TELEFONIE OD SAMEGO POCZĄTKU. Rozpatrzcie to ze zwrotem.

Orto //xVendrome

@Mafiks sprawdziłem problem jeszcze raz. Wczoraj było to na nowym koncie. Dziś na kolejnym nowym i na swoim koncie admina. W żadnym wypadku nie wystąpił problem wyrzucenia albo chociaż powiadomienia o jakimkolwiek nadużyciu ze strony gracza. Wersja 1.11.2 + optifine i 1.10.2 + optifine. W pierwszym temacie napisałem, może to przez clickera, macro, double, triple albo coś innego z twojej strony. To są też wspomagacze gry.

Teraz mamy 3 możliwości co z tym możemy zrobić.

1. Zapominamy o sytuacji. Sprawdziłem to 3 razy. Nikt z innych graczy nie zgłaszał takiego problemu, a konfiguracja serwera nie była ruszana od 2 tygodni. Zwrotu pieniędzy nie otrzymasz.

2. Przy następnym wyrzuceniu z serwera robisz filmik z mc. Dokładny chat w tym czasie, wszystkie ustawienia, cale snooper settings, cały folder . minecraft. Ogólnie najlepiej wszystko co mogłoby być przyczyną takiego zachowania.

3. Piszesz reklamacji do firmy SimPay. Tutaj polecam sprawdzić 3 razy to co piszesz. Będzie to już pismo prawie urzędowe. Możesz to zrobić z rodzicami. Nawet nalegałbym na to. Co później to nie wiem. Od kiedy prowadzę serwery mc nikt nie pisał takiej reklamacji. Wszystkie linki powinny być pod formularzem do wpisania kodu SMS. 

Jako dodatkową opcję mogę zasugerować rozmowę na ts z Tobą i/lub twoimi rodzicami.

Na chwilę obecną zwrotu kosztów rangi evip nie otrzymasz. Tylko 3. opcja to umożliwi. W przypadku 2. opcji oraz twojej racji ranga zostanie przedłużona na odpowiedni okres czasu.

przestań proszę z wspomagaczami i nie prawda jest bardzo dużo tematów że graczy wywala z serwera a nie mają cheatów i to oto mi chodzi bo przez to tracę ity i enderchest mi nie działa.piszesz w ogóle co innego niż ja mówię.

Orto //xVendrome

2. Ale nie rozumiem po co damie wiecie ile graczy skarży sie na wywalanie.

Poprawka czytelności (literówki) //xVendrome

ale pewnie jak nagram filmik i okaże sie prawdą to i tak mi nie oddacie pieniedzy prawda?!?

Orto, literówka //xVendrome
Łączę //xVendrome

Po 1. to musisz ogarnąć to co piszesz. Jaka nie potrafisz sam to poproś kogoś o pomoc. Ledwo rozumiem co chcesz mi przekazać.

Po 2. pieniądzy nie odzyskasz. Ewentualnie będę mógł przedłużyć Ci rangę lub dać inna. Pieniądze odzyskasz tylko i wyłącznie w 3. przypadku.

to weźcie tam będę nagrywał tracił czas a i tak nic z tego nie Będę miał dobra pomęczę się bo jak mi nie oddacie to to nie ma sensu a i apropo tego jak piszę to pisze to z telefonu.Zostaw mi tą popsutą rangę i nie działające poprawnie itemy.Nic więcej u was nie kupie.straciłem czas tylko.Jeszcze mnie wrabiacie w jakieś cheaty i nie oddajecie kasy postaw sie w mojej sytuacji kończę ten temat z wkurzeniem.Oszustwo i zabieranie kasy.Za to że źle działa nawet 5zl nie chcecie oddać. CHAMSTWO.

Orto, literówki //xVendrome

Zrozum że nie mogę Ci oddać pieniędzy bez pozytywnie rozpatrzonej reklamacji przez firmę SimPay.

3 razy sprawdzałem te itemy, nie było z nimi problemu. Mówisz o innych graczach, ale nie każdy z nich ma evipa. Nie ma to powiązania z przedmiotami z rangi evip. 

Przejrzałem też logi z wczoraj i przed wczoraj. Nie znalazłem informacji żebyś został wyrzucony z serwera. Możliwe że to było wcześniej. Jeżeli podasz mi kolejna konkretną datę i godzinę takiego wyrzucenia to będę mógł dokładnie sprawdzić co się wtedy stało.

dobra skończy temat nie oddajecie pieniędzy to trudno nic nie będę pisał na darmo.Gram sobie trudno wywala mnie czasami.Spróbuje grać normalnie z kolegami najwyżej będę tracił itemy.W dodatku kiedy z wami pisałem moja gildia została zrajdowana i nie mam nic dopiero dzisiejszy jeden kit a miałem ich 10 bo mnie wywalało więc je zbierałem znajdował mnie kacper772.

okej a skajnet54???????? Nic nie pisałem do vendrome tylko on do mnie o literówki.Kamcio96 a pisałeś że mógbyś przedłużyć ewentualnie rangę to prosiłbym ciebie o to.i okej od razu dam ci zdjęcie albo napisze jak mnie wywali.Jak byś mógł to przedłuż o tydzień dwa proszę.

Poprawki, nie jestem dronem //xVendrome

a apropo skajnet gram na wersji 1.7.10 1.8.9 1.9.4 1.10.2 1.11.2 + optifine i na każdej tak było tera gram na 1.11.2+ optifine.

Łącze //xVendrome

10 minut temu, Mafiks napisał:

a apropo skajnet gram na wersji 1.7.10 1.8.9 1.9.4 1.10.2 1.11.2 + optifine i na każdej tak było tera gram na 1.11.2+ optifine.

Zalecam 1.10.2+optifine.

Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...