Skocz do zawartości

skarga

Mafiks

Rekomendowane odpowiedzi

nie występuje to dziwne że inni gracze się skarżą na wywalanie a tylko "adminów" nie wywala.Oszukujecie tylko i nie chcecie oddać pieniędzy złodzieje.Prosze mnie jutro sprawdzić a nie mnie osądzacie l jakies double macry co to w ogóle jest żądam zwrotu kosztów a nie wymówek że niby mam cheaty.Moim zdaniem jesteście złodziejami udostępniam to na facebooku jeżeli nie otrzymam pieniędzy.

Orto, literówka //xVendrome

W takim razie przyjacielu...
proszę udostępnić...

Adminów też wyrzuca.
Tylko my mamy prywatny kanał gdzie zgłaszamy problemy i staramy się je rozwiązać.
Mogę zadać ci jeszcze jedno pytanie? Dlaczego mamy przyjąć tą reklamację skoro zostałeś ukarany za wspomagacze?

12 minut temu, Mafiks napisał:

Prosze mnie jutro sprawdzić a nie mnie osądzacie

Dogadamy się na PW :)

Temat został przeniesiony z Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! do Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!.

Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...