Mafiks 2 Opublikowano 3 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 kwietnia 2017 nie występuje to dziwne że inni gracze się skarżą na wywalanie a tylko "adminów" nie wywala.Oszukujecie tylko i nie chcecie oddać pieniędzy złodzieje.Prosze mnie jutro sprawdzić a nie mnie osądzacie l jakies double macry co to w ogóle jest żądam zwrotu kosztów a nie wymówek że niby mam cheaty.Moim zdaniem jesteście złodziejami udostępniam to na facebooku jeżeli nie otrzymam pieniędzy. Orto, literówka //xVendrome Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrejzolekPRO 599 Opublikowano 3 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 kwietnia 2017 Zostałeś zbanowany, tak? Podaj: powód, administratora, który zbanował i datę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mafiks 2 Opublikowano 3 kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 3 kwietnia 2017 ?nie mam Bana tylko ranga nie działa jak powinna i tracę itemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaltonEZ 139 Opublikowano 3 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 kwietnia 2017 W takim razie przyjacielu... proszę udostępnić... Adminów też wyrzuca. Tylko my mamy prywatny kanał gdzie zgłaszamy problemy i staramy się je rozwiązać. Mogę zadać ci jeszcze jedno pytanie? Dlaczego mamy przyjąć tą reklamację skoro zostałeś ukarany za wspomagacze? 12 minut temu, Mafiks napisał: Prosze mnie jutro sprawdzić a nie mnie osądzacie Dogadamy się na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xVendrome 246 Opublikowano 5 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 kwietnia 2017 Temat został przeniesiony z Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! do Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi