Maciuldo 0 Opublikowano 2 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 kwietnia 2017 Opis: Chciałbym żebyście mi pomogli w wykonaniu skryptu który wykonuje: - Gdy wejdę na dane kordy na danym świecie teleportuje mnie na inny świat na takie same kordy Jakby ktoś potrafiłby napisać taki skrypt byłbym bardzo wdzięczny! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 heyn 46 Opublikowano 2 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 kwietnia 2017 W jakim pluginie sa te światy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Maciuldo 0 Opublikowano 2 kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 2 kwietnia 2017 4 godziny temu, heyn napisał: W jakim pluginie sa te światy? Zrobiłem dwa światy przez MultiverseCore i gdy przechodze na dane kordy na świecie "world1" to ma mnie teleportować na "world2" ale niestety nie potrafie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 heyn 46 Opublikowano 3 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 kwietnia 2017 chodzi ci że np. jak stane na kordach: -1000 60 1000 to przenosi cie na world2? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Maciuldo 0
Opis: Chciałbym żebyście mi pomogli w wykonaniu skryptu który wykonuje:
- Gdy wejdę na dane kordy na danym świecie teleportuje mnie na inny świat na takie same kordy
Jakby ktoś potrafiłby napisać taki skrypt byłbym bardzo wdzięczny!
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi