ManioVskyJP 0 Opublikowano 31 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 31 marca 2017 Potrzeba mi skryptu Chodzi oto ze gdy gracz kliknie prawym przyciskiem myszy na polplytke ona znika Chciał bym aby tak nie byloZa dobry skrypt leci like Wysłane z mojego LG-K220 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nieaktywny Opublikowano 31 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 31 marca 2017 Na to nie trzeba skryptu.. to wina jakiegoś pluginu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 HaX1oR 76 Opublikowano 1 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 kwietnia 2017 18 godzin temu, ManioVskyJP napisał: Potrzeba mi skryptu Chodzi oto ze gdy gracz kliknie prawym przyciskiem myszy na polplytke ona znika Chciał bym aby tak nie bylo Za dobry skrypt leci like Wysłane z mojego LG-K220 przy użyciu Tapatalka Jakie używasz pluginy na serwerze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Impression 139 Opublikowano 1 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 kwietnia 2017 Temat został przeniesiony z Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! do Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
ManioVskyJP 0
Potrzeba mi skryptu
Chodzi oto ze gdy gracz kliknie prawym przyciskiem myszy na polplytke ona znika
Chciał bym aby tak nie bylo
Za dobry skrypt leci like
Wysłane z mojego LG-K220 przy użyciu Tapatalka
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi