Skocz do zawartości

Nieznajomy11 - niech sprawiedliwości stanie się zadość!

Rekomendowane odpowiedzi

CO TY TU ROBISZ?

Zapewne jesteś użytkownikiem forum, którzy przybył aby zrobić rozpoznanie w terenie, każdy chyba się zgodzi, że czasem lubimy pohejtować :). Oczywiście, jestem gotowy na wszystkie obelgi oraz uzasadnioną krytykę. Jednakże, aby było zgodnie zasadą regulaminu §2.2.6, nie przyjmuje nieuzasadnionej krytyki.

CO JA TU ROBIĘ?

Ja? Ja aktualnie piszę, piszę o tym co mogę zrobić dla skriptowego społeczeństwa, pierwszym krokiem jest oto właśnie ten tekst. Ale wracając do meritum - aktualnie spędzam całe dnie na forumowym Discordzie pomagając innym użytkownikom, śmiejąc się z nimi oraz robiąc mniej lub bardziej głupie rzeczy. Oceniając sytuacje po dobrych kilku miesiącach, mogę stwierdzić, że jestem w stanie rozwiązać każdy problem związany ze Skriptem, a jeśli chodzi tutaj o składnie kodu to myślę, że mogę nazywać się mistrzem. Potrafię tworzyć dodatki do pluginu Skript. Aktualnie pracuje nad nowym zapisem zmiennych. Już w obecnej chwili zapis key => value jest już ponad 5 razy szybszy niż wbudowany.

MOJE ZALETY?

Tak, większość ludzi lubi się zachwalać, ale tutaj stawiamy na te najważniejsze:

• Zawsze chętny do pomocy
  • Wyrozumiały
  • Optymistycznie nastawiony
  • Obecny na Discordzie prawie 24/7
  • Analityk

MOJE WADY?

• Zazwyczaj mam mało czasu, chociaż nawet wtedy znajdzie się czas na Discorda
  • Nie odwiedzam forum tak samo często jak wyżej wymieniony komunikator

DLACZEGO JA?

Myślę, że potrafię dobrze oceniać sytuację, jestem obeznany w Linuxie, codziennie pracuje z IP.B oraz MyBB. Jednak wracając do tych bardziej skriptowych rzeczy - uważam, że moje decyzje będą mieć pozytywny wpływ na forum, pomogą w rozwoju nie tylko samego forum, ale też społeczeństwa. Dodatkowym atutem jest też fakt, że aktualnie tworzę stronę z kotkami(https://kiciusie.pl). [Każdy chyba lubi te zwierzaki, nie?] Jak tylko już skończę system rang dodatkowych, po ładnym uśmiechnięciu się na pw będzie można uzyskać dożywotnie przywileje będąc jednym z pierwszych testerów. :kappa:

Edytowane przez Nieaktywny
https://skript.pl/temat/17339-nieznajomy11-niech-sprawiedliwo%C5%9Bci-stanie-si%C4%99-zado%C5%9B%C4%87/

• 4 tygodnie później...
  • Norbi zablokował(a) ten temat
Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...