Hvgdc 1 Opublikowano 25 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 marca 2017 Witam napisze mi ktoś skrypt na plecak? Po wpisaniu komendy /plecak otwiera się gui z dwoma mieczami Diamentowy i Żelazny Diamentowy otwiera jeden plecak a żelazny otwiera drugi plecak Z góry dziękuje Za dobry skrypt daje plusika! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SirGeorge 70 Opublikowano 25 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 marca 2017 Powinno dzialac: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Hvgdc 1 Opublikowano 25 marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 25 marca 2017 17 minut temu, SirGeorge napisał: Powinno dzialac: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Nie działa błędy: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SirGeorge 70 Opublikowano 25 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 marca 2017 taby + skasuj {@tag} Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Hvgdc 1 Opublikowano 25 marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 25 marca 2017 A wytabujesz mi bo nie chce zepsuć xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SirGeorge 70 Opublikowano 25 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 marca 2017 No to wszystko bylo na code.skript.pl tylko skasuj {@tag} Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Hvgdc 1 Opublikowano 25 marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 25 marca 2017 Czyli mam tylko skasować tag a tabować tez? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SirGeorge 70 Opublikowano 25 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 marca 2017 tabowac nie tylko skasuj {@tag} Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Hvgdc 1 Opublikowano 25 marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 25 marca 2017 2 godziny temu, SirGeorge napisał: tabowac nie tylko skasuj {@tag} Nie działa jak byś mógł to ogarnij Bo mi nie działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Hvgdc 1
Witam napisze mi ktoś skrypt na plecak?
Po wpisaniu komendy /plecak otwiera się gui z dwoma mieczami Diamentowy i Żelazny
Diamentowy otwiera jeden plecak a żelazny otwiera drugi plecak
Z góry dziękuje
Za dobry skrypt daje plusika!
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi