Hej! Robię swój serwer Hardcore... Potrzebuję do dalszej pracy skrypt/plugin na drop... Na drop? pff przecież jest dużo takich skryptów.. I teraz moja odpowiedź, potrzebuję pl/sk w którym mógłbym konfigurować drop, informacje o znalezieniu przedmiotu, możliwość wyłączenia informacji o znalezionych itemach w osobnym skrypcie tzn pod komendą /chat, modyfikowanie od jakiej kratki w górę lub w dół dropią dane itemy tzn np szmaragdy y30+ a diamenty y30-. Przede wszystkim chciałbym aby był poziom za kopanie stone działający tak jak na mchc czyli czym wyższy poziom tym większy drop. Jeśli byłby ktoś kto by potrafił napisać takie coś byłbym mega, mega, mega wdzięczny Z góry dziekuję za każda odpowiedz
PS jeśli ktoś by się podjął wyzwania proszę mi wcześniej napisać na pw BYE!
Pytanie
BigGeeToo 1
Hej! Robię swój serwer Hardcore... Potrzebuję do dalszej pracy skrypt/plugin na drop... Na drop? pff przecież jest dużo takich skryptów.. I teraz moja odpowiedź, potrzebuję pl/sk w którym mógłbym konfigurować drop, informacje o znalezieniu przedmiotu, możliwość wyłączenia informacji o znalezionych itemach w osobnym skrypcie tzn pod komendą /chat, modyfikowanie od jakiej kratki w górę lub w dół dropią dane itemy tzn np szmaragdy y30+ a diamenty y30-. Przede wszystkim chciałbym aby był poziom za kopanie stone działający tak jak na mchc czyli czym wyższy poziom tym większy drop. Jeśli byłby ktoś kto by potrafił napisać takie coś byłbym mega, mega, mega wdzięczny
Z góry dziekuję za każda odpowiedz
PS jeśli ktoś by się podjął wyzwania proszę mi wcześniej napisać na pw
BYE!
https://skript.pl/temat/17253-skryptplugin-na-drop-z-dodatkami/Udostępnij na innych stronach
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi