Klaudiusz258 4 Opublikowano 24 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 24 marca 2017 Siemka, mam taki problem nagle z dnia na dzień moby przestały zadawać obrażenia? wie ktoś może czemu takie coś mogło się stać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SirGeorge 70 Opublikowano 24 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 24 marca 2017 (edytowane) moze region sprawdz czy nie masz mob-damage na deny lub invicible na allow Edytowane 24 marca 2017 przez SirGeorge Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Klaudiusz258 4 Opublikowano 24 marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 24 marca 2017 Teraz, SirGeorge napisał: moze region sprawdz czy nie masz mob-damage na deny No własnie mam na allow i nic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SirGeorge 70 Opublikowano 24 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 24 marca 2017 Podaj liste pluginow a masz jakies skrypty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Klaudiusz258 4 Opublikowano 24 marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 24 marca 2017 (edytowane) Tak mam skrypty duzooo Pluginy: Authme, Citizens, LoreAttributes, Multiverse-core Mythicmobs Permissionsex Pluginmetrics ProtocolLib sentry Server listmodt Shopkeepers Sk!uery skrayfall skript trading update updater vault voxelsniper wildscript worldedit worldguard//Łączę ~Myszak Edytowane 24 marca 2017 przez Klaudiusz258 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SirGeorge 70 Opublikowano 24 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 24 marca 2017 A gracze moga bic innych graczy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Klaudiusz258 4 Opublikowano 24 marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 24 marca 2017 Wlaśnie mogą ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SirGeorge 70 Opublikowano 24 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 24 marca 2017 Sprawdz czy nie masz w skrypcie cos takiego: on damage: if attacker is a player: if victim is a entity: cancel event lub cos podobnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Klaudiusz258 4 Opublikowano 24 marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 24 marca 2017 Nie mam nic takiego, Jeszcze wczoraj wszystko działał moby zadawały dmg wydaje mi sie ze może gdzieś coś w configu sie przestawiło jakos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SirGeorge 70 Opublikowano 24 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 24 marca 2017 Samo sie nie przestawilo ktos musial grzebac lub ty sam, jesli to ty to sproboj sobie przypomniec co robiles, jesli masz serwer postawiony na jakims hostingu zachecam zrobic backup z wczorajszego dnia lub z dnia kiedy to dzialalo wszystko. Jesli to nie pomoze to poprostu zacznij kasowac pokolei wszystkie pluginy i sprawdzaj czy bedzie dzialac, ale polecam zrobic backup wszystkich pluginow/skryptow i wgrac na hamachi lub localhost i tam sie pobawic o wiele szybciej pojdzie to. Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Klaudiusz258 4
Siemka, mam taki problem nagle z dnia na dzień moby przestały zadawać obrażenia? wie ktoś może czemu takie coś mogło się stać?
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi