ll01 0 Opublikowano 18 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 marca 2017 Błagam róbcie coś z tym anty cheatem właśnie straciłem miecz posejdona stary hełm posejdona to jest prot 16 ten ze skrzynek posejdona z sklepu klate i spodnie kit evip i buty również posejdona też z skrzyń Wspieram ten serwer cały czas mam evipa na mega dropie sponsora na creativie ale ten anty cheat to porażka (Powód: [AAC] > Suspicious activity) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Górnik69 16 Opublikowano 18 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 marca 2017 Szkoda najlepiej to ja bym usunął antycheata i dał powiadomienia adminom o cheaterach na chacie.Używaj wersji 1.11.2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ll01 0 Opublikowano 18 marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 18 marca 2017 (edytowane) mam 1.11.2 i 60 fps nie jestem osobą która używa 1.7.10 żeby nie klatkowało Nie łatwiej wam dodać 1 nowy typ administracji typu Anty cheat i zrekrutować ludzi //Łączę ~ Edytowane 19 marca 2017 przez Derpy Hooves Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MagnumUH 36 Opublikowano 9 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 sierpnia 2017 Dnia 18.03.2017 o 15:11, ll01 napisał: Nie łatwiej wam dodać 1 nowy typ administracji typu Anty cheat i zrekrutować ludzi Propozycja dobra, rozważymy czy takiego czegoś nie wprowadzić Nasz AntyCheat nie jest najlepszy, ale ciągle staramy się go jakoś naprawiać i dążymy do jego doskonałości. Przepraszamy za takie utrudnienia. Jakbyś nagrał całe zdarzenie to mielibyśmy jeszcze lepszą perspektywę na owe zdarzenie. I zwróciłbym Ci chociaż część itemów. // Zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi