Nieaktywny Opublikowano 18 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 marca 2017 Witam mam problem jak zrobic kilof stat track... napiszcie mi podstawowy skrypt bo jakas konfigurowana nazwe czy sklep tego w gui mozna ogarnac ale najgorszy sam kilof Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KrejzolekPRO 599 Opublikowano 18 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 marca 2017 command /kilof: trigger: add 1 to {kilof::%player%} give player diamond pickaxe named "%{kilof::%player%}%" with lore "&7Wykopany kamien: &6%{%player%::stone::%{kilof::%player%}%}%" on break: if 1st line of player tool's contains "&7Wykopany": add 1 to to {%player%::stone::%name of player tool's%} Takie coś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nieaktywny Opublikowano 18 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 marca 2017 4 godziny temu, KrejzolekPRO napisał: command /kilof: trigger: add 1 to {kilof::%player%} give player diamond pickaxe named "%{kilof::%player%}%" with lore "&7Wykopany kamien: &6%{%player%::stone::%{kilof::%player%}%}%" on break: if 1st line of player tool's contains "&7Wykopany": add 1 to to {%player%::stone::%name of player tool's%} Takie coś? nie rozumiem skryptu... zeby kilof nazywał się &cStatTrack i mial lore &4Wykopany kamien: &7Ilosc wykopanego kamienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KrejzolekPRO 599 Opublikowano 18 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 marca 2017 Godzinę temu, Skrypt3r napisał: nie rozumiem skryptu... zeby kilof nazywał się &cStatTrack i mial lore &4Wykopany kamien: &7Ilosc wykopanego kamienia No to sobie dopisz, co za problem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Nieaktywny
Witam mam problem jak zrobic kilof stat track... napiszcie mi podstawowy skrypt bo jakas konfigurowana nazwe czy sklep tego w gui mozna ogarnac ale najgorszy sam kilof
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi