Hvgdc 1 Opublikowano 15 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 15 marca 2017 Witam napisze mi ktoś skrypt na związki? Dokładnie chodzi mi oto że skrypt ma wprowadzać związki na serwer Komendy: /zwiazek (nick) -Wysyła zapytanie do gracza czy chce zostać jego partnerem partnerką /zwiazek tak-Akceptuje zapytanie I daje przed nickiem Serce I pisze na czacie (nick) Jest z (nick) /zwiazek nie-Odrzuca zapytanie i wysyła osobie która się pyta gracz odmówił /zwiazek lista -Pokazuje wszystkie związki na serwerze /zwiazek tp-Teleportuje do partnera Za dobry i działający skrypt daje plusika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nieaktywny Opublikowano 15 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 15 marca 2017 (edytowane) A jakie permisje maja byc? Edytowane 15 marca 2017 przez Nieaktywny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Hvgdc 1 Opublikowano 15 marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 15 marca 2017 (edytowane) 11 minut temu, Skrypt3r napisał: A jakie permisje maja byc? Nie ma być żadnych permisji Edytowane 15 marca 2017 przez Michma1707 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nieaktywny Opublikowano 15 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 15 marca 2017 (edytowane) Musi byc /zwiazki lista? Edytowane 15 marca 2017 przez Nieaktywny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Hvgdc 1 Opublikowano 15 marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 15 marca 2017 (edytowane) Godzinę temu, Skrypt3r napisał: Musi byc /zwiazki lista? Ok Edytowane 15 marca 2017 przez Michma1707 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nieaktywny Opublikowano 15 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 15 marca 2017 (edytowane) Łap! (mała zmiana trzeba podac nick po /zwiazek nie i /zwiazek tak) (tak latwiej bylo napisac) (z 4 spacjami) Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! (z tabem wez jak nie dziala tamto) Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Edytowane 15 marca 2017 przez Nieaktywny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MariuszMarcuss 0 Opublikowano 15 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 15 marca 2017 Proszę bardzo! Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Skrypt jest 100% napisany przezemnie! Mozesz go modyfikowac ale nie zmieniaj autora! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Hvgdc 1 Opublikowano 15 marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 15 marca 2017 2 minuty temu, MariuszMarcuss napisał: Proszę bardzo! Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Skrypt jest 100% napisany przezemnie! Mozesz go modyfikowac ale nie zmieniaj autora! Kozak a dodasz komende /zwiazek koniec ? Kończy zwiazek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MariuszMarcuss 0 Opublikowano 15 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 15 marca 2017 BARDZO PROSZE SKOŃCZONE NA 100% Liczę na + i podziękowania Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Jest wszystko o co mnie poproszono! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Hvgdc 1 Opublikowano 15 marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 15 marca 2017 2 godziny temu, MariuszMarcuss napisał: BARDZO PROSZE SKOŃCZONE NA 100% Liczę na + i podziękowania Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Jest wszystko o co mnie poproszono! Oke dzięki można priv ? mam Jeszce jedno pytanko Łączę //Michma1707 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Impression 139 Opublikowano 15 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 15 marca 2017 Ten temat został zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Hvgdc 1
Witam napisze mi ktoś skrypt na związki?
Dokładnie chodzi mi oto że skrypt ma wprowadzać związki na serwer
Komendy:
/zwiazek (nick) -Wysyła zapytanie do gracza czy chce zostać jego partnerem partnerką
/zwiazek tak-Akceptuje zapytanie I daje przed nickiem Serce I pisze na czacie (nick) Jest z (nick)
/zwiazek nie-Odrzuca zapytanie i wysyła osobie która się pyta gracz odmówił
/zwiazek lista -Pokazuje wszystkie związki na serwerze
/zwiazek tp-Teleportuje do partnera
Za dobry i działający skrypt daje plusika
10 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi