Nieaktywny Opublikowano 13 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 marca 2017 (edytowane) Odrazu mówię że piszę z durnej klawki na srajfonie która zmienia znaczenia wyrazów. Otóż tworzę serwer Star Wars RPG (potomek Ylath-RPG) serwer wystartuje w zimę lub jesień. I mam pytanie co można tam dodać ? Gotowe moje pomysły: - 2 Areny pvp w postaci Minigry czyli: Walka w kosmosie myśliwcami(3D) i walka na tej śnieżnej planetce z buta. - Myśliwce - Nacja: Shit (^_^) - owiec - Fabuła (Według technologii z mojego Ylath-RPG czyli wlatywanie dosłownie w planetę z krążowniki myśliwcem i inwazja planety itp). - Bronie laserowe - Granaty - Mapy - Bohaterowie (p2w $_$) - Skille postaci (np okrzyk, miecz świetlny, uniesienie + duszenie itp) - Oddziały (takie jakby klany) Wszystkiego tu nie napisałem więc piszcie pomysły i szukam przy okazji ekipy budowlanej (wkrótce zbiórka) wymagana znajomość map z Star Wars i pluginów narzędziowych. Edytowane 13 marca 2017 przez Nieaktywny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 HaX1oR 76 Opublikowano 13 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 marca 2017 Drużyny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nieaktywny Opublikowano 13 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 marca 2017 1 minutę temu, HaX1oR napisał: Drużyny To są właśnie oddziały takie (moje autorskie połączenie gildii i grupy) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 HaX1oR 76 Opublikowano 13 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 marca 2017 (edytowane) hemm... a może ( tarcze / pole magnetyczne ) do ochrony przed pociskami? Edytowane 13 marca 2017 przez HaX1oR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Oskar1234 3 Opublikowano 23 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 marca 2017 Pola magnetyczne spoko ale na mały dość obszar + pochłaniałyby dany tam limit damage Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Nieaktywny
Odrazu mówię że piszę z durnej klawki na srajfonie która zmienia znaczenia wyrazów.
Otóż tworzę serwer Star Wars RPG (potomek Ylath-RPG) serwer wystartuje w zimę lub jesień. I mam pytanie co można tam dodać ?
Gotowe moje pomysły:
- 2 Areny pvp w postaci Minigry czyli: Walka w kosmosie myśliwcami(3D) i walka na tej śnieżnej planetce z buta.
- Myśliwce
- Nacja: Shit (^_^) - owiec
- Fabuła (Według technologii z mojego Ylath-RPG czyli wlatywanie dosłownie w planetę z krążowniki myśliwcem i inwazja planety itp).
- Bronie laserowe
- Granaty
- Mapy
- Bohaterowie (p2w $_$)
- Skille postaci (np okrzyk, miecz świetlny, uniesienie + duszenie itp)
- Oddziały (takie jakby klany)
Wszystkiego tu nie napisałem więc piszcie pomysły i szukam przy okazji ekipy budowlanej (wkrótce zbiórka) wymagana znajomość map z Star Wars i pluginów narzędziowych.
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi